snart!

Slänger in ett sista inlägg innan det bär av mot Österåker! Min sötaste fick sluta tidigare så nu blir det också att komma hem tidigare! skönt. så nu kommer vi inte höras förns i morgon! Hoppas ni är kvar då. vi ses!


Mer snö...

Ny morgon och som alla vet så snöar det... hur kul är inte det? inte riktigt så kul som det låter. det var väl kanske roligt när man var mindre men nu är det ju bara deprimerade tycker jag! Skit samma! För i dag så ska jag och älskling åka hem till mig i Österåker och tillbringa resten av helgen där. hon slutar vid fem så jag ska bara ta det lugnt och vänta tills dess! Jag ska väl packa och duscha innan bara men jag har ju några timmar på mig så det är ju ganska lugnt. men vi får höras mer senare, kanske i morgon skulle jag tro! Ha en underbar helg!
Hata snö just nu!

Kolla!!!

Detta är fan stört,  det är de här snubbarna som gör att jag inte slutar med det jag gör! Älska parkour!

home

Mår mycket bättre idag än igår! Va i skolan också och fick tillbaka islam provet. 22 / 22 möjliga! riktigt nöjd. nu efter skolan så har jag joel och johanna varit och handlat och sitter nu i lägenheten och tar det lugnt. Senare idag så är det träning, men vet inte om jag ska på den med tanke på att jag inte är helt frisk än. Annars så ser jag fram emot morgon dagen då jag ska hem och min älskade följer med mig. vet inte riktigt vad vi ska göra men mysigt kommer det bli iaf!
finare under sommaren!

efter!

Så där nu är det lite omgjort i lägenheten och det blev mycket bättre! Och själv så mår jag väldigt bra. ont i halsen försvan över en natt och illamåendet är nästan helt borta nu vilket jag tackar för! vilket gör att jag också kan få vara med min underbara flickvän i helgen. Det finns ingen bättre än henne, hon har verkligen allt man kan önska sig! Som jag sa så skulle jag ha prov idag och jag är väldigt säker på att det blev en lyckad insats! Nej nu ska jag stänga ner locket och invänta sömnen! Så jag säger nu godnatt till er alla!

Om möblering

Då har man varit i skolan en liten stund i dag iaf! Och nu efter skolan så kände jag att jag mår mycket bättre än innan! Så nu har jag ätit riktigt mycket som jag brukar nästan! Joel fick en kick att vi skulle göra om i lägenheten så nu har vi varit och köpt en antenn kabel, vilket han pröjsa så klart! Så nu ska det möbleras om här! Hörs, Ni kan väl få en bild på hur det ser ut just nu! ganska ostädat men, kommer bli bra snart!
Joel med grön jacka!

fuck it!

Vaknar och hade tänkt gå till skolan men så blev det inte.. blev bara illa mående så fort jag reser mig, fattar inte vad det är för fel. Skulle vara skönt om det bara gick över någon gång! Jaja men jag vet inte om jag ska försöka åka ner och göra provet som vi har iaf, sen åka hem igen, det visar sig. annars så kommer jag ligga inne hela dagen och ta det lugnt. hörs senare!


Rösta!

Gå in och rösta på min design så är ni schyssta!
KLICKA IN HÄR!
Mitt rum!
Plus den här så är ni snälla!
KLICKA IN HÄR!
Johannas rum!

fortfarande sjuk

Sitter och lyssnar på Regnet som slår emot fönsterbläcket, sammtidigt som jag smsar och läser på religionen. Prov i morgon ju. men vet inte hur det kommer gå riktigt! Senare idag så är det träning men jag kommer inte träna, känner inte att min kropp vill det. men skulle vara kul, och bra med tanke på att det är tävling snart! Då måste man ju vara redo. men hoppas väl på att klara av det bra. Jag skulle behöva åka hem och hämta lite saker men orkar inte. så får ta det senare!

Flummiga

plugg!

Religion! pluggar är då det jag gör nu iaf! snart läst 10 sidor men inte sätter det sig för det... måste nog läsa det minst 20 gånger för att komma ihåg vilka sidor det är man ska läsa. haha.. annars så lagar Joel och Johanna mat, berglöv kollar BB och allt är lugnt! Jag har dock fortfarande ont i halsen, men går väl över! hörs senare!
Saknar min älskling så sjukt mycket! hoppas på att kunna träffa henne snart! Älskar dig Hannah! ♥

day 2

Fortfarande hemma och har nu fått ont i halsen också! undra om man ska få allt på en gång? Skit samma, det blir väl nångång! Annars i dag så kommer jag ta det lugnt, har precis fått i mig lite att äta o dricka. Så nu lägger jag mig nog och försöker sova lite till.vi hörs senare! hare så länge!

ill

Ska väl snart sova! mått illa hela dagen och ingen anledning ill det heller, har inte spyt eller något har bara mått sjukt illa hela dagen. så får se om det är över i morgon eller om jag måste vara hemma en dag till..
Annars så har jag åkt in med bilen på besiktningen igen, så nu går en ett år till! förhopnings viss! satte i e nya högtalarna i bilen, och sedan handlat. Hörs i morgon!

in the kick

Riktigt dålig dag, börja känna mig dålig i går och la mig väldigt tidigt vaknar upp nu på morgonen och mår stört illa!
ligger fortfarande i sängen och ska väl dra mig upp för jag måste åka och besiktiga bilen idag, så det är ur vägen! annars så är det bra tycker jag!
Jag tänkte också slänga in en video på mig själv när jag drar en Risky, några kanske har sett den men här är den iaf igen! 



tar inte skit från något fegis!

Ursäkta mig, men har inte haft internet på lilla landet mitt! men nu är jag tillbaka i stan med internet och har hunnitmed att träna och sprungit 5 km lagar mat, duscha lagat bilen och nu står det plugga på listan! Nu ska jag fan få ordning på det här!
I helgen så va jag med min älskling! kollade film, gradiatorerna, lagade mat, och hade det bara bra! sedan i dag så åkte vi upp och kollade till nya huset och satte i högtalate i bilen, dock så kan man inte lyssna på dem än, saknas en sak för det! Nu ska jag käka! hörs!

i know who you are

Hoppas ni alla hade en bra fredags kväll! För min del idag så ska jag kanske dra ner och bowla om jag orkar och kan, ska ju hem och fixa en sak på bilen men det går fort, jaja. I går så blev det spel och mycket skratt! ska snart slänga mig in i duschen, käka lite sen se vad som händer! hörs!

fredag kväll!

Hemma efter träningen och har nu duschat och käkat pizzsa igen! det är inge fel på det men. Kvällen är ganska oplanerad men, just nu är jag med Andreas och Joel! kommer bli en lugnt kväll skulle jag tro. spela lite kanske det visar sig! Och i morgon så ska jag hem och lite senare så kommer min lilla älskling, saknar henne sjukt mycket! Så kommer bli en jätte bra helg! sköt om ner och gör inget dumt!

nästan en skönhet!

Vaknade för 7 minuter sedan så jag är riktigt seg! Efter klockan 9 så skulle jag ner med bilen så kan ta det lugnt just nu. Idag så är det veckans bästa dag, Fredag! börja 11:50 och slutar 14:20 eller något, skönt! jag har inte hunnit kolla ut än så jag vet inte om det är fint väder eller inte en jag hopppas på ett bra väder! nej nu ska jag fixa här innan jag ska iväg! vi hörs.


Derbi

Ett sista inlägg för ikväll då! Nu har jag duschat och har bäddat ner mig i sängen "soffan" är så sjukt skönt att lägga sig ner efter en hel dag. dra täcket över huvudet och känna lugnt komma. Imorgon så drar jag som sagt ner med bilen och kollar till den och hoppas på att bli bemött av ett fint väder och sol och sköna 18 grader igen! Godnatt med er! Slänger in en bild på min mopped som ska säljas! Ha det!


Clean

Normal dag i skolan. efter skolan så blev det att hem och fixa moppeden som jag nu ska sälja! så ska väl snart lägga upp en annons på blocket. sen får vi se vad som händer och om det är någon som vill köpa den! i morgon så ska jag åka ner och lämna in bilen och se om vi kan hitta felet så den kan gå igenom besiktningen. Kan ju vara bra att ha bilen i ett år till iaf till man hittar en ny bil. eller får jobb så man har råd med en bättre. vet inte riktigt vad man ska askriva mer men. Jo en pizza har man dragit ner också! Kan ju säga att jag saknar min älskling så sjukt mycket!
Fortfarande fint väder!

Night heat

Tillbaka efter att ha varit hemma i Österåker och efter att ha tränat! Ganska trött nu, har inte ätit något sedan ett i dag så ska väl se om jag orkar göra något nu eller om jag lägger mig efter jag duschat.
Dagens väder kan man ju inte klaga på iaf! Sjukt varmt och skönt! Plus att det är fortfarande varm ute nu. Så hoppas sommaren kommer snart! Just det, snart så kommer vi göra en video här i katrineholm med lite trix och hopp om jag inte tror fel, så kommer länka den här sen när den är klar! Ses!


sommar väder!

Tillbaka efter jobbet och nu ska jag nog slänga mig i bilen och åka hem till Österåker och fixa med lite saker, så kommer förmodligen missa träningen i dag.. Väldigt tråkigt! men detta är viktigare, även om det är tävling snart i gympan. hör av mig senare när jag kommer tillbaka! ha det bra i detta sjukt finna väder! orkar inte lägga upp någon bild nu.

Some days are better than others

Ondag morgon och man är helt död i kroppen, men ska snart resa mig upp och börja röra mig mot jobbet. efter jobbe så ska jag antingen träna eller åka hem och fixa moppen som jag ska sälja! så om någon vet någon som är intresserad så kontakta mig! Vi ses!


Oj vad fail

Erik ska laga mat, men fy fan vad jag failade denna gång! vet inte hur mycket jag saltade de där jävla nuggetsen, gick ju fan inte att äta, fick stå och skrapa bort saltet från kyklingen. men ändå smakade de fan. tror jag inte ska salt något mer, eller inte så mycket iaf. Men nu ska jag fixa till i morgon! ha det.

trött!

Har nu varit hemma efter att ha varit i stockholm med klassen på byggmässan. det var ganska roligt där och man fick testa lite roliga saker också.  Men jag har typ sovit sedan vi kom tillbaka, fick en jobbigt huvudvärk men går väl över senare. ikväll så ska jag göra iordning en ny mat låda till i morgon för jobbet. Ska nog Träffa Hannah en stund sen också, trevligt! hörs!


Shit min gud

Tänkte bjuda på en lite äldre bild på mig när jag inte har platt hår. säg vad ni vill men, tillbringar många minuter i mitt liv åt mitt hår... sjukt jobbigt! så funderar på om man ska klippa sig eller inte.

Detta är ju då mitt natuliga hår. Jag plattar det varje dag nästan för jag hatar detta som är på bilden.

Lazy day

Seg är bara förnamnet på vad man är just nu i kroppen, när man har varit inne en hel dag. Men i morgon så bär det va mot Stockholm på byggmässa med klassen. ingen aning om det är bra eller inte men det märker vi väl. annars så är det bara bra! funderar på vad man ska äta ikväll bara. överraskning får det bli. vi hörs!


You don´t say

Vaknade imorse med ganska ont i magen så det blev att bli hemma idag. Jag har skjusat ner joel så han kunde lämna in sin bil till verkstan för att få den fixad. Dagen kommer bli en väldigt lugnt dag då jag inte orkar göra något, p.g.a magen. Annars så mår jag bra fint! Ska nu käka. ta det lugnt så hörs vi senare!

Bild från kläppen då joel och jag körde Singstar! det lät inte fint.

Sweet dreams!

Dagen har nått sitt slut och jag ska nu stänga ner locket för att sova. i morgon så ringer klockan lika tidigt som vanligt och man åker tlll jobbet. efter jobbet så vet jag inte vad som händer men. Lite udda kanske man fan vad jag ser fram emot lunchen i morgon, då man ska få äta ris, chicken nuggets och mango chutney (stavning, jag vet) Så sjukt gott iaf! hörs.

en liten alone bild från kläppen! på någon random.

18 mars

Tillbaka efter träningen som va seg! nu blir det duschen sedan matlagning inför veckan! hörs.
När det gäller träningen så ska vi snart tävla i Bålsta och jag tror det var det 15 april, så nu måste vi verkligen träna och få ihop allt. kommer bli bra!

You know the best

sitter nu i sängen ganska nyvaken och ska om en stund gå upp och käka något är tanken. sedan så ska jag skjusa Ludvig till jobbet sedan träning! en morgon bild kan jag bjuda på!


bättre än sol

Att få vakna med sin älskade är det finaste som finns! efter att ha vaknat till så gick vi upp och åt frukost sedan tog vi det bara lugnt tills jag skulle åka till lägenheten och äta. Sadan så åkta jag till vingåker och hämtade Ludvig sen hem till österåker. vi drog ut en sväng med bilen och chillade runt sen stund sen drog vi och köpte en pizza. I morgon så ska jag skjusa honom till vingåker igen då han ska jobba och sedan så far jag vidare till katrineholm för att träna. Men nu ska jag kolla runt lite innan jag ska stänga ner locket och sova. hörs!


17 mars

Sitter hemma hos Hannah. Snart ska jag bege mig iväg till lägenheten och hämta de sista grejerna innan jag åker hem till Österåker.
en bild ifrån i sommras.

vaken!

Veckans skönaste dag! känner mig fan lite duktig, har läst lite till provet som faktiskt är om en vecka, väldigt bra för mig så ni vet! Det är religion också så ni vet.  klockan är inte så mycket så jag ska väl ta det lite mer lugnt innan man ska gå upp och göra sig iordning. men vi hörs!
Gammal bild

you say so?

Dagen finns inte så mycket att skriva om. Åkte till tandläkaren i morse och sedan tillbaka till stan för att vänta på skolan ska börja. Efter skolan så drog vi och hämtade joels bil som är fixad nu. sen tillbaka till lägenheten och började städa och göra om! så det är vad vi gjort i dag! Har ni några frågor så fråga på! Ha det bra!

08:15- Vingåker

klockan börjar dra iväg och jag ska snart stänga datorn. i morgon så ska jag till tandläkaren i vingåker, så blir att gå upp vid sju i morgon. träningen i dag gick bra, tyckte jag, så trött är vad man är nudå! Hörs i morgon!


Safiren

Går upp och åker till Safiren med klassen. ska vara där till fyra och... 20 min senare är nästan hela klassen på väg hem. vad säger man. Soft! så nu sitter jag i lägenheten med Joel och Berglöv och chillar. Hörs!


♥ ♥ ♥

varje ord är skrivet av kärlek till dig♥

J K A

Tjenare! dagen har varit riktigt lugnt, vaknade upp och kom på att jag skulle till den där jävla tandläkare men viste inte när så fick ringa pappa och kollade när det var, pappa går upp och kollar på lappen och det står att jag har 3 tider på två dagar? wtf.. aja visade sig att dagens tid var inställd och att jag ska dit i morgon klockan 10:30! På en ledig dag också, inte förvånad. Sen så ska jag till vingåkers tandläkare på torsdag ist. så nu är alla tider klara!
Efter jobbet så drog jag och johanna till Gymmet och jag testade och träna på actic igen. Efter det så drog jag och duschade, sedan ner till älsklingen där jag nu håller till! Så nu sitter hon och kollar på BB och jag kollar lite också. 
Nu får det räcka för i dag, ha det bra!



hold on

Har nu gjort mat och allt annat till i morgon! så snart blir det att stänga ner locket, men först så ska jag prata med min älskling. sedan så ska jag sova!
Jag har ingen aning om vart jag ska i morgon om det blir Badhuset eller nyköping eller frälsis eller aa, jag har inte en aning. så jag får väl ringa någon i morgon och se vart jag ska jobba. Men vi hörs i morgon!

no Pic

Helgen med älsklingen har varig jätte bra! kollat melodifestivalen och haft det mysigt.
I dag så åkte vi in till träningen och den gick bra, ganska trött bara. 
Nu sitter jag i lägenheten och ska duscha sedan laga mat till veckan! så vi får hörs senare!

Bil fix

Ny vaknen och lagom pigg! Idag så ska jag hem till Österåker och slänga ett öga på bilen innan älsklingen kommer!
Igår så kollade vi film och spelade massa kort, hade väldigt roligt! men blev ganska trött fort. Lägger kanske in något senare i kväll om jag hinner eller orkar. Ha det bra!


Gymnast!

Tänkte visa en liten video på mig från dagens träning!  Det är jag i röd tröja!
Denna video är lite äldre och bara så ni vet så har jag nästan tränat i ett år inte mer, har inte gjort något liknande i mitt liv innan.
Lite amatörer men satsar på att bli mycket bättre!

Time i everything

Har precis duschat efter träningen och sitter nu i soffan och ska bara ta det lugnt ikväll! hur skönt som helst. Det bli väl film kväll med Joel och Johanna! snart ska jag och Joel åka och handla sedan ska vi väl hämta Johanna.
I morgon så ska jag hem och kolla lite på bilen och senare mot efter midagen så kommer älsklingen hem till mig! och då blir det säkert melodifestivalen som hon vill se! får väl kolla på Gladiatorerna själv sen, hihi. Allt för dig Hannah! ♥ ses eller hörs! ta det lugnt ikväll alla!
Jätte glada! bara lite serrösa!

to early

Godmorgon! 
kunde inte sova mer, jobbigt när man börjar 11:50.. men då har man iaf lite tid för att fixa iordning allt!
dagen kommer inte bli så händelserik men inte allt för tråkig hoppas jag! ikväll så blir det väl kanske att gå till träningen. sedan åka hem till landet! kolla lite på bilen och se om man kan laga den innan nästa månad då den ska in och om besiktigas. Men vi hörs senare!
Vill också säga att jag älskar Hannah Pettersson så otroligt mycket! känslorna för henne bli bara starkare för varje dag som går! längtar tills jag får träffa henne igen! ♥
Du är så otroligt fin!

HEllu!

Åkte till affären och handlade, på vägen hem så blev det lite MC men smakade bara shit. Så kommer inte bli mer därifrån! i morgon så börjar vi 11:50. Bara två lektioner också. sedan så vet jag inte vad som händer om jag åker hem på engång eller om jag tränar först. men det märker vi! nu ska jag ta en dusch och sedan kolla lite BB tror jag, har ju missat en del avsnitt! sköt om er och sov gott!

Bilar..

Sitter nu i soffan och är stört trött, fundera på om man ska pka hem kanske. Ta det lite lugnt. träffa pappa om han nu är hemma. vet inte vad jag ska göra annars resten av kvällen. lite förslag skulle vara bra! 
Har nu varit iväg med joel när han besiktigade hans bil, den gick tyvärr inte igenom precis som min, dock så hade han tyvär lite fler fel än vad jag hade. Aja.
Nu ska jag iaf träffa Älsklingen en stund och sedan vet jag inte vad som händer! Vi hörs peps!


Varmt och kallt

Ny vaken efter ganska så tiig kväll igår. känner mig lite piggare iaf efter att fått sova nästan 9 timmar och inte behöva gå upp 05:00! Skolan börjar iaf 09:55 med Ispek, sedan lunch.
Så nu ska jag väl börja göra mig iordning så är det avklarat! vi hörs!
Saknar sommaren!

Actic!

Vaknade 05:00 idag för att åka till nyköping och jobba! det gick riktigt bra och hade sjukt roligt också faktiskt! 
När man kommit hem så drog Jag, Joel och Johanna till Actic och jag prov tränade, och efter det så drog jag och Joel till simhallen och simmade 22 längder. stört skönt! Efter det så åkta jag upp till gymnastiken och hälsade på min älskade Hannah som tränade, som jag också skulle gjort men testade på gymmet ist! Så jag kommer nog börja på Actic nu, tillsammans med Joel och Johanna.
Nu ska jag ta och käka sen chilla, ganska trött efer dagen som varit! Men vi hörs!


breathe deep

you don't know how lovely you are

Sunshine!

Dagen började ju som vanligt. Dock jävligt kallt ute. på jobbet var händerna iskalla. även om solen va framme! 
Snart är utsidan av Badhuset klart iaf! sen är det väl insidan kvar. Aja! 
Imorgon så ringer klockan extra tidigt för då bär det av not nyköping och där ska man putsa fasad. 
Nu ska jag duscha sen göra mat sen måste jag nästan sova om jag ska orka med morgondagen.. 
Saknar sommaren då det är varmt och skönt, lätta kläder och sol!  
Men vi hörs väl senare någon gång!
Kanske inte så jävla mycket sol där men det är sommar och varm!

food!

inte så jätte mycket sömn i natt! men upp kom man och till jobbet! efter jobbet så drog jag till Hjärtat mitt och tog det bara lugnt, mysigt. åkte sedan tillbaka till lägenheten och sedan skulle jag handla men, behövde inte göra det, gjorde en deal med Joel att om jag diskade allt så skulle jag få en matlåda!, smart, och lätt värt det! vi hörs!


Sweet dreams!

Helgen och söndags kvällen börjar gå mot ett slut och man ska snart stänga ner locket på datorn och dra ner ögonen så man orkar med morgondagen också! så jag säger bara godnatt alla roliga människor som finns där ute! Hörs i morgon! Godnatt! 


all good stuff!

Denna helg har varit mer än bra, allt känns så sjukt bra! mår bra och allt! Hannah va med mig hem i lördags efter besiktningen och när vi kommer hem så träffar vi på min syster som kommer dit strax efter att vi kom. Vi städade och gjorde fint åt pappa och lagade mat, sjukt gott! Allt går bra nu! LML! 
snart ska jag åka och handla mat, sen laga den till veckans jobb, Sen äta och duscha sen plugga och sedan ska jag sova, tror jag. Men vi hörs!


oppa

Efter skolan så blev det att slänga i sig lite käk, sedan åkte jag mot Hannah, och sedan så gick vi till träningen! Den var riktigt rolig i dag, mycket skratt och mycke styrka blev det! träningsverken kommer stå på topp i morgon utan tvekan! Vid Elva typ så ska jag åka och hämta Hannah och sedan så ska vi hem till henne och sova! mysigt.
I morgon så ska bilen bestiktigas! så upp tidigt för att va där 09:50, men ska väl vara där lite tidigare så det blir Bra. nu blir det bara chilla tills telefonen ringer.
Älskar dig Hannah Pettersson! <3

what´s new

Jadå, stört skön morgon, att få vakna brevid den sötaste får dagen att bli mycket roligare! Så nu medans hon fick gå till skolan och börja plugga så drog jag mig till lägenheten för att ta upp min ny tvättade tvätt! viste inte att jag hade så mycket klädder. Har nu duschat och har bäddat ner mig i soffan med datorn i knät och ska bara chilla tills vi börjar dagen, första lektionen är naturkunskap 11:50! Sovmorgon ni vet! haha, Jag tror nog faktiskt att jag ska göra klart mitt projektarbete som skulle ha varit inne igår, opps! Dock så har ingen i klassen lämnat in den än så är ganska lugnt! 
nej nu ska jag dra mig vidare! hörs!

Två månader

Två månader med en ängel, som jag alldrig kommer släppa, hon finns i mitt hjärta och hon är allt! Älskar henne oerhört mycket! <3 Efter hon har dansat så ska jag hmta henne och sedan sova med henne. saknar henne.
Sitter nu i skolan och ska snart börja plugga, men klarar mig säkert bara bra. hörs!


RSS 2.0