film

Inte så mycket att raportera för i dag, ska snart sova, ska bara fixa lite saker innan! Godnatt!

storartat

Har haft en underbar helg med min älskling! bara kollat film, ätit och haft det otroligt bra! 
Måndagen på en ny vecka är alltid lika seg att gå upp på när man ska till jobbet. det tar sitt lilla tag men sen när man väl är upe så är man i gång, men då är det klart att man ska lyckas ta sig upp också! 
Nu blir det laga mat, kanske kolla någon film sen ska jag sova. behöver verkligen villa ut min kropp som inte mår bra av alla skador. Men vi hörs Gubbar!

Spökbacken

Lördagmorgon och det är dags för vinterns första åk i Spökbacken! ikväll så blir det att åka hem till mig och Hannah ska med! hörs!

snart

Riktigt skön dag i dag då man började med sovmorgon vilket som var skönt! men i morgon så kan det inte bli bättre börjar ju nämligen 11:50 i morgon, och kommer alltid börja den tiden på fredagar! Ska träffa min Hannah i morgon också, längtar. Ska nog lägga min och bara chilla nu. sova snart! Godnatt.
Hannah <3

Kullbergska

Jobbigt att gå upp i morgse, jo tack det var det! men men väl på jobbet så blir man lite piggare.
Fick åka ner till akuten, och satt sen där i dryga 4 timmar. Men de hittade inte vad felet var.
Nu ska jag nog dra mig mot sängen och villa upp mig så jag orkar med morgondagen, och hoppas på att man mår bra då också! Godnatt!
Alltid lika glad på bilder!

darling

forever's a long time but i wouldn't mind spending it by your side

din hannah

Pappa Minmari

Jobbade i helgen hemma hos joel som sagt, har gått bra tycker jag! På söndagskvällen efter jobbet så åkte vi in till stan och fixade med mat och sånt inför dagens och resten av veckans jobbdagar. Idag har jag jobbar ännu mer fast det är inom skolan nu. Ikväll så är det lunch på "Pappa minmari" 
Nu ska jag gå och möta min Älskling! hörs!

bra saker

Min fredags morgon kunde inte börja bättre, fick frukost på sängen av min älskling. Bra start på dagen kan jag säga!
sedan på kvällen vad det träning men gjorde illa mitt ben, inte förvånad över at jag gjorde mig illa men, haha. ska nog kolla upp min kropp snart så man kan bli frisk! efter träningen så åkte jag hem till Joel där jag nu befiner mig och har jobbat i dag och i morgon så blir det mer jobb för min del och hans. Klockan tre så är det träning men jag vet inte om jag kan gå på den eller om jag borde gå på den p.g.a min fot och mitt ben och skulderbladet.. aja det vissar sig. men ska sova nu! Godnatt

utomlands

jag vill utomlands.
(bilden är ifrån MIN, Hannahs, resa til Egypten)
ångeeeest

Tegelstaden

Nya praktikplatsen är väldigt bra, men inget tar de gamla gubbarna! Har putsat hela dagen och sen satt ett staket för att barnen inte fattar att det är farligt att gå ner i ett hål där det är 80-90 gradigt vatten. så det är vad jag har gjort hela dagen.
Hannah <3

jag älskar dig

fina du ♥

photo

Tjenare! sorry för den dåliga uppdateringen. men har inte kommit ihåg det bara. Har iaf tillbringat helgen med min Älskling, och jag har haft det otroligt bra. Bara mysigt och bakat kollat film. Idag så är det träning igen och kommer bli roligt, men också tråkigt utan Älskling. Sedan ikväll så blir det att sova tidigt för i morgon är det ny praktik plats så måste vara utvilad! nu ska jag snart gå en sväng! hörs!

GNight

Dagen har varit väldigt kort och lugn. Efter skolan så följde jag med Hannah hem, och sen så gick vi tillsammans till gymnastiken klockan sex. Det var kul o träna igen men det känna att men har varit borta ett tag! sedan hem. Så nu ligger jag i sängen och är stört trött så ska nog sova ganska snart! Har sovmorgon till 09:55 i morgon så är riktigt skönt det med! Men ska dra ner locket nu! Godnatt.

je t'aime Hannah

Sitter nu hemma och käkar lite godis som fanns kvar. Ooch det är väldigt gott! I skolan i dag så gjorde vi inte så mycket utan sprang mest runt och flytta massa väggar. I morgon så blir det mer jobb men då slutar vi också 12:00, skönt som fan, ohja! I morgon så börjar också Gymnastiken igen, ska bli ganska kul.

Mitt hjärta

Sitter nu ensam hemma och saknar min älskling som sitter barn vakt åt Karins barn. Hon är duktig hon! Ikväll kommer jag lägga mig jätte tidigt så man orkar med skolan i morgon.. mindre kul. Skulle vara skönt om man hade lov jämnt! nej nu ska jag kolla film och bara ta et lugnt sista dagen på lovet! Ska åka och kolla på vårat nya hus också senare. hörs!

Tro

Dagen har varit mer än bara lugn det har varit för lugnt! började fundera på Gymnastiken förut och längtar ganska mycket till att den ska börja igen, men jag måste se hur det går med min skrot fot som jag har. I morgon så vet jag inte vad som händer utan att jag kommer få en sovmorgon. Om inte pappa väcker mig. Nej nu ska jag stänga locket och lägga huvudet på min sköna kudde! Godnatt. Dåligt bild!

Fina tider

Just nu har jag Ätit lite, duschat o nu så ska jag bara ta det lugnt, har inte så mycket att göra. kanske ska åka upp till min bror o göra honom sällskap om jag orkar, eller så stannar jag hemma och kollar på film och bara chillar, det visar sig! Jag är väldigt trött så kommer sova ganska länge i morgon om jag inte har något att göra. Hej så länge!

Sötaste

Det finns inget bättre än att vakna upp med en ängel brevid sig! Idag så ska Hannah åka till norrköping för att utbilda sig lite till inom gymnastiken. Själv så vet jag inte om jag ska åka hem till Österåker eller om jag ska åka till Joel och jobba. Det visar sig. Ha det bra så länge så hörs vi!


Revyn

Sitter på katrineholmsrevyn med Hannah, Willmah och Agnes. Sedan ikväll blir det film o godis med hjärtat. Hejhej!

Japp japp

Tjenare! Då har man slutat jobba för idag då! Började 08:05. Väntar nu på att duschen ska bli ledig så jag kan duscha också. I morgon så ska jag jobba lite mer o sen på kvällen förhoppningsvis in till stan o träffa hjärtat o kolla på film med några sköna också. Men ska dra mig från datorn nu, så vi hörs!

Underbar

Nyss vaknat upp hos min älskling. I dag så ska jag åka hem till Joel för att sedan jobba i morgon. men först så ska jag åka hem till Österåker o hämta lite saker som jag kan behöva! Gott nytt år förresten!

min

<3

RSS 2.0