30 september

FREDAG, FREDAG, FREDAG! Äntligen. PAAAAARTY ALL NIGHT! Men först...skolan. Haha. Ha det bra!

Yes ayy

ville bara säga godnatt till alla! för i morgon är det skola så kanske är bra,hmm vi säger det va! hejdå!

amen tjenare!

Nej, jag tycker inte att Erik sköter detta. Så jag får väl fortsätta hjälpa honom på traven. Nu är han i skolan igen och är just nu, tydligen, ute på nya bygg. Eller vad dom nu kallar det för. Jag har ingen aning om vad dom gör dock men aa.
jag hittade denna och aa den får fylla ut inlägget. Ha det bra!

Back home

Som tidigare sagt så är jag nu hemma och ska försöka ta över! dagen har varit lugn men jobbig... men jag tog mig igenom den utan några större problem. sen så blev det att ta firmabilen hem till katrineholm, så nu sitter jag här med Joel och Berglöv och softar! imorgon är det skola! chill out!

NU BLIR DET SOM VANLIGT

NU är Erik tillbaks på hemmaplan igen, så nu får han ta över! Hejdå för denna gång.

jag kunde inte låta bli

Hej, Erik. Hoppas det inte gjorde någonting att jag bröt mig in här på din blogg igen. Men jag tänkte att dina läsare MÅSTE ju bli underhållna på något sätt, så varför inte liksom? Jag hoppas att du förlåter mig någon gång i framtiden. (HAHA OMG). Nej, back to reality. Jag spelar musik och försöker ihärdigt att läsa mig igenom historian. ROOOOOLIGT. Fast ne, egentligen inte. Och nu när jag endå håller på så måste jag ju göra lite reklam för mig egen blogg, som är läsvärd eller något i den stilen. HAHAH. haannahp.blogg.se
/din dagliga hacker...

jämförelse (onödigt)

DETTA ÄR VAD ERIK GÖR DÅ HAN "JOBBAR".
-
1. Han lyckas somna uppe på ett tak i cirka 15 minuter, då han egentligen skulle jobba.
2. Han har slösat 3 tejprullar på att tejpa in plåt (kul jobb? hhihhihih)
3. Han har varit 27 meter upp i luften med hjälp utav en skylift (...höjdskräck?)
4. IGÅR vid 22.26 sa Erik att han skulle försöka sova (han lägger sig vanligtvis mellan 03.00-05.30)
-
DETTA ÄR VAD HANNAH GÖR I SKOLAN.
-
1. Hon smörar för lärarna (ELLER INTE).
2. Hänger nästan jämt och ständigt i cafféterian med sina vänner. Gött mos.
3. Hon har alltid sin dator med sig och på den spelar hon The sims...(JA, DET ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE)
4. Hon.....aa (NÄ JAG KOMMER INTE PÅ NÅGOT MER) haha.
Hoppas ni alla fick en bra inblick i våra liv. Mohah.

omgång 2

Jag bryter mig in igen. Erik jobbar förfullt och har nu lovar både mig och sig själv att han ska lägga sig tidigt ikväll. Haha vi får väl se om han lyckas med det! Förövrigt så är han just nu lite avudsjuk på mig eftersom att jag har en tv och inte han, så han kan inte kika på IDOL. WooP wOOp. (VI FÅR SE OM JAG BRYTER MIG IN IMORGON OCKSÅ)
(nu svarar inte erik mig så nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. hejdå)

en liten hälsning

Hej, jag var bara tvungen att bryta mig in här. Eftersom att Erik återvänt till Stockholm för yttligare en arbetsvecka så kommer han ju inte kunna hålla sin blogg uppdaterad (inte så värst bra iallafall) så då tänkte jag hjälpa till lite. Vad jag nu ska skriva om kan ju bli ett annat problem...men det får ordna sig. Hahaha. Men aah yesbox, nu ska jag utgå ifrån den virtuella världen. Peace out!

you are there

Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Igår hände inte så mycket, var på träningen, och så skadade jag handleden... Idag har jag vart med Berglöv först sen Hannah, sen möte jag berglöv på stan så han fick skjus hem. så nu är sitter jag här och ska väl sova snart. i morgon vet jag inte vad som händer. hejdå!

SJUKT

Tillbaka kommen efter en trip hem till österåker och chillat lite, sitter nu i lägenheten och kollar men vete fan vad jag ska göra, funderar på att dra mig mot sängen. I morgon är det träning men vete fan om jag pallar det... hörs!

Den är för stor

Hemma efter träningen, ska in i duschen,ska kolla vad man ska göra för något att äta, svårt.

should it be so difficult?

Hejsan alla som är vakna ="ingen" idag har jag inte gjort någonting, bara slöat, inge kul men. Imorgon så ska jag hem en stund och sedan blir det träning senare efter det. Ska väl försöka sova nudå kanske. hörs!.
Remember the good

Second

Har hängt men Berglöv och Cissi igår till idag. haft det riktigt roligt om fan vad vi har skrattat! det behövdes, tänka på annat. Tack! Hoppas också på att få ett sms i morgon! Natt!

Fuuu

Söndag och har haft träning och sen inget mer, har bara tagit det lugnt! nu Finns inget att göra, när man sitter i en lägenhet helt själv. Annars så är det skönt med att ha en ledig dag i morgon ! sedan blir det väl att röra sig upp mot Stockholm igen! men vi hörs, ska gå och vet inte! hejdå.
Bilden på bilen ..

you know

Lördag är det är senare på kvällen. Har precis kommit in efter hel dag ute och lagat bilen som hade ett stort rost hål... kommer kanske en bild sen. Va till Stockholm igår då. andra gången jag kör där! Det går väl bra. annars händer inte mycket, bara tar det lugnt. ses.

Make a smile

Allt i livet har en mening. man ska ta vara på det man har och inte vända ryggen till det. Om man vill något får man kämpa, försöka , inte ge upp, om man ger upp är allt förlorat. Ras Cricket på datorn spelar, ögonen drar sig sagta ner känns det som, sticker i dem. skönt! Har köpt nytt batteri till bilen iaf, så nu ska den väl gå! hörs i morgon!

OpPa

Är nu hemma från Stockholm och har redan varit på träningen! Men det tråkiga är att min bil inte startar, batteriet är helt Dött.. så blir att dra ner i morgon och köpa ett nytt, nya stifft också! Annars så har det varit ganska soft!

Take my hand!

Måndag och Tisdag har gått, och jag har jobbat för fullt! Det går väldigt bra, inge problem förutom att det regnade som fan igår när man va uppe på en ställning.. men det blev iaf lite bättre senare på kvällen och det var ju skönt! Så idag har vi börjat färga och räknar med att bli klara i morgon! Annars så händer det inte så mycket här när man inte jobbar, tar det bara lugnt och chillar väldigt mycket! men vi hörs i morgon kanske.

Norrköping.

Sitter nu i en lägenhet i norrköping hos en jobbar kompis, för i morgon så bär det av mot stockholm för mera jobb. så det blir att gå upp tidigt och börja åka. kommer säker somna i bilen men då är det bara skönt. Så vi hörs i morgon på kväll en förmodligen efter jobbet!  Ses.

No way!

Nu är det ju så här att det är strax efter 00:00 och inte fan sover jag för det! Nej då! Idag har jag legat inne HELA dagen från att jag vaknade till typ klockan åtta. bara för att vila mina ben som inte mår så bra. men det är ju så ibland.. men hoppas att det kommer bli bättre snart! Gjorde en "B" säng i dag också!

02.25

Senaste nytt är att jag inte kan sova.. helt sjukt! hungrar ihjäl snart också. men kommer ta ännu lägre tid att somna då. Aja, Idag har jag iaf varit i skolan och aa, det var inte så mycket att göra där. chill mest. Efter skolan så åkte jag till lägenheten och kollade hur Joel mådde sen blev det att laga mat till oss. efter det så åkte vi ner på stan och köpte en sak, eller joel köpte en sak. tillbaka till lägenheten och väntade på att joel skulle bli hämtad då!
Åkte hem, va hemma i typ 2 sec sen åkte jag till stan igen, men hände inte mycket där. Imorgon är det nya tag nya saker som händer, längtar! Men ska väl försöka sova då! HEJHEJ!!

lies

det har nu gått mer än 1 vecka, 2 veckor, 3 veckor. har varit precis som jag trott inget annat, ingenting har förändrats, samma visa varje gång.. make it done. Ingen svenska ingen engelska ingen träning... har fan inte ork längre.. Men annars så ska man väl inte klaga, finns Andra saker! skolan asså...
lies, or not to tell the truth from the beginning is a big failure

rast

Började med en timmes rast på morgonen, för vi hade ingen Eng C. drog till lägenheten och chillade liten stund! sitter nu på lektion och gör inte så mycket, har inte några uppgifter direkt att göra... chill out!
Drog ner till sjuksyster också och kollade mina ben men fick de svar jag väntat mig..

Nehe!

...

Klockan

Hemma efter en dag på jobbet och har redan duschat. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, chilla bara kanske. det märker vi! i morgon kommer det nog inte bli en lång arbetsdag, det skulle vara skönt iaf! Sedan är det träning i morgon också, vet inte om jag kommer kunna gå men jag hoppas på det! Fortfarande ont i foten så..
It´s hard work, work

Orden

Jag har inte ord som kan täcka mina tankar, vet inte hur det är möjligt, men något är det iaf, har försökt så länge men vet inte om det är fel, saknar tiden, saknar lyckan.
Behöver få veta ♥

Varning!

Har jobbat klart för dagen då! Idag så har jag målat lite stuprör, och tak. annars så har det inte varit något speciel. i morgon så blir det lite mer jobba. Åkte på en saxlift och det fanns en bra Varnings skylt!
säger då det...

Wrong turn

Nyss vaknat och ska vilken minut som hälst sätta mig i bilen och dra till praktiken, är för lat för att gå idag. men hoppas det blir bra ändå, jag ska tydligen jobba på stan idag, kul! men vi hörs senare!

Träning


hey you!

Hej. Livet leker och allting rullar på fint. Yesbox. Sitter just nu på en toalett med datorn som enda vän, helt okej lördagskväll endå! Puss o kram.

Saab

Ny morgon och fan vad jag vill göra något roligt! det blev lite sent igår, men skiter i! Ont i foten har jag också. vet iaf att jag ska hem med bilen och pappa ska kolla på den för det är något som inte stämmer. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag. Är hungrig som satan bara, så ska dra till med något snart kanske! hörs kanske!
...

Over heated

Idag har jag haft träning då, riktigt roligt har det varit, jag hade med mig min kamera, dator och mina högtalare, så det blev bra musik enligt min smak. de andra vet jag inte. men det blev många grymma bilder och sen blev det många videos som jag har klippt ihop till en. inge proffs jobb. Men den kommer ni få se någon annan dag, orkar inte vänga på den just nu, den finns på youtube, om man söker på "katrineholms gymnastik RFF" om ni inte hittar den så får ni vänta ett litet tag, för då har inte youtube kollat igenom den. en bild kan ni iaf få!
One kick to the moon

High above

Dagen har varit bra! ganska chill iaf. Fick En uppgift i Eng C att skriva om en film vi sett, hmm jag tog filmen Crank, en riktigt bra film faktiskt. Sen i morgon har vi också redovisning i Sv B som jag inte har en aning om va jag ska prata om.. ska prata i 3-5 minuter uff. men kommer kanske gå bra får improvisera lite! Efter skolan åkte jag hem med bussen och hämtade lite kläder och andra saker, nyckel till skåpet och så tog jag bilen tillbaka till stan. Träffade Hannah en stund och gick med hennes hund en sväng. Sedan hem till hennes place och kollade lite tv och pratade med hennes föräldrar. trevligt! Ny dag i morgon så vi hörs! ska göra mat nu sen duscha. Bye!

Chiddy Bang


RSS 2.0