Otroligt bra

Hejsan! Vamed Andreas igår/natt chillade mest. han åkte hem tidigt och jag låg kvar och sov.  har inte gjort så mycket idag, testat en Saab och gjort kaffe, typ allt jag gjort. måste göra något snart! VILL HA BIL!!
Du finns!

Pk

har varit ute och chillat med Ludvig i byn, tog lite foton på mig när jag körde lite parkour! annars är det chill hela dagen! tyvär så funkar det inte att lägga upp bilder!... kommer någon annan gång! hörs senare

Iphone 4

Så här på kvällen, har jag inte mycker för mig. men har varit med Andreas, Ludvig och Johannes ett tag, schyssta grabbar! kommer nog till bringa natten framför min telefon och mina drömmar! känns så overkligt, men en del saker är sant.
How high !

HAPPY

Idag gick jag upp tidigt, åkte till karlskoga, efter 32 minuter kommer en riktigt glad Erik ut och har Tagit KÖRKORT!
Och på vägen hem så belönade jag mig med en ny mobil, Iphone 4! nu blir det soft dagar!

Never fall

Tja! sitter vid datorn och chatar lite, chillar, Ska plugga lite, för det gick ju inte så bra i dag, frågor som aldrig setts förut! Men hade riktigt tur så fick en ny tid i morgon i karlskoga kl:10:00 så det blir att gå upp tidigt också!
annars så har jag träningsverk från jobbandet hos Joel. men vi hörs i morgon tror jag!
This is great! can you fell it, ohh sorry you can´t!

Going home

Tjenare alla people! i dag har jag joobbat som vanligt eller nästan , jobbat från 09:35 till 19:30, så idag är jag ganska trött. Pappa kommer nog när som helst, så det betyder alltså för er som inte fattade det, Att jag är hos joel! badade i sjön efter jobbet. Sjukt kallt i början, sen blev det dugligt. När jag kommer hem ska jag plugga som satan, och hoppas på att de fastnar också! Hörs i morgon!

Power work

Tjenare alla glada människor! I dag gick jag upp ganska lungt och samsat, åt lite frukost " mycke" sen gick jag och joel ut 08:35 och började jobba, riktigt skön dag, väldigt varmt! Vi slutade jobba 20:35 och nu har jag precis duschat och ska börja plugga !!! Fetta nice jue!
vi hörs i morgon folks!
Har inga bilder på datorn.

Who´s your daddy?

Hejsan! Igår var det full fart hela kvällen och lite på natten också! hade sjukt roligt med gryma människor, några nya ansikten men riktigt trevliga. Fixade ordning allt i lägenheten sen väntade vi på att berglövs buss skulle komma, sen åkte jag och joel till Ölmetorp, för att sedan jobba i morgon till och på tisdag. sen på onsdag så smäller det. Vi snor ditt rum inatt Josefin, Tack! haha. hörs kanske i morgon.

Parkour 2

Lite nya bilder från gårdagens running med Berglöv och mig, joel som fotar!
Softa boys

Yes

Godmorgon på er! Idag har jag ringt till trafikverket och fått en ny tid, riktigt nice om jag får säga! Nu blir det att åka och handla med Pappa och farmor i Julita. Senare mot kvällen så bär det av mot lyan i stan, chill som fan!
farliga  saker

Funny things

1" En ung man går in på en ett apotek för att köpa kondomer. Apotekaren förklarar att det finns förpackningar med 3,6 eller 12 kondomer och frågar vilken han vill ha.

- Tja, säger ynglingen lite kaxigt, jag har dejtat en riktigt het tjej i några veckor och ikväll har hon lovat att jag ska få sätta på henne. Vi ska äta middag hos hennes föräldrar och sen sticka hem till mig för att göra det och när hon väl fått smak för min "lille vän" lär hon vilja göra det hela natten. Så ge mig ett 12 pack. Mannen köper sitt 12 pack och åker därifrån.

Senare samma kväll vid middagsbordet hemma hos tjejens föräldrar frågar den unge mannen om han kan få be en bordsbön. Han börjar be och fortsätter och fortsätter..

Efter några minuter lutar sig tjejen över honom och viskar:

- Du har aldrig berättat att du var så religiös.

Han viskar tillbaka:

- Du har aldrig berättat att din pappa jobbar på ett apotek..



2" En man och hans fru hade bestämt sig för att lära sig spela golf, så de bokade en instruktör. Mannen var på den första lektionen och instruktören ville se om han kunde slå en golfboll rätt.

Mannen grabbade klubban och slog till, men bollen gick rakt in i skogen. Instruktören förstod vad han gjorde fel och sa: - "Du håller klubban för hårt, låtsas att det är din frus bröst du håller i och försök igen". Den här gången flög bollen rakt fram, minst ett hundra meter.

Dagen därpå var det frugans tur att ta samma lektion, hon slog ett prov slag och bollen gick snett in i ett par buskar. Då sa instruktören: - "Låtsas att klubban är din mans apparat du håller i och försök igen". Frun gjorde detta och bollen dunsade iväg ett par meter.

Då sa instruktören: - Det går nog bättre om du tar ut klubban ur munnen"...


Finns mycket roligt!!


No shit

Tjenare! alla nattugglor! Idag har jag fått en smäll i huvet, riktigt stor bulla och ont i huvet också dock inte så farligt ont men ändå. Var nära på att välta med gräsklipparen hos farmor, opps! Men det gick bra. Har lagat Makaroner och korv också, ganska vanligt för mig men det är gott! Har precis dragit en stor talrik med glass igen, inte bra asså.. Men vi hörs i morgon!
Jag pekar inte finger!

Indeed

Dagen har redan bjudit på skoj.. tvättade hela köksgolvet med en liten svamp och nu bär det av mot farmor för att klippa gräset. sen blir det chill i huset eller va men Johannes och Ludvig. Hörs senare folks.

courage

Kom på att man borde sova mer, man känner sig fan så mycket piggare då! visste ni det? hoppas det!Så nu ska nog jag gå och sova, riktigt skönt är det nog. men vi hör i morgon / idag! Godnatt.

Epic

Hejsan! Imorse blev det att springa till Joakims place sen vidare förbi grustaget och en bitt till, sen tillbaka, vet inte hur långt det är exakt men, stegräknare visade iaf 11000 steg. Åkte till vingåker och fixade lite på banken och sedan handlade vi lite mat tills ikväll. Nu ska jag bara ta det lugnt och leva lite. Hörs senare!

Springa

Sent som vanligt, eller inte så sent men ändå! ska dra mig mot sängen, för i morgon ska jag upp tidigt och springa med två kompisar! det blir att springa i grustaget, jobbigt värre. Föll av stuttsmattan idag och landade rakt på ryggen, inge farligt men häftig känsla att falla handlöst på marken! men vi hörs i morgon!

Första klart

Känslan är helt enorm just nu! Sjukt glad! jag Klarade uppkörningen!!! bara Teorin kvar nu då!

upp

Godmorgon! idag är jag lite nervös, helt naturligt! tycker jag iaf. hoppas att det går bra och inga konstigheter,  som jag inte brukar göra, så ska det nog funka! Vi hörs senare, ska gå till bussen närsom.

nästa dag

Säger nu godnatt och hoppas på en bra dag i morgon! vet inte om det blir buss kl:07:10 eller åka med pappa till stan, men det märker vi! Hörs!

Friends

Har nu städat undan efter en trevlig kväll/natt med härliga kompisar! I dag vet jag inte om jag ska åka in till stan eller om jag gör det i morgon på något sätt, det märker vi. Annars idag ska jag till en kompis eller ta det lugnt bara, har träningsverk i nästan hela kropen efter lördagens aktivitet i stan.

soft

Sitter i lägenheten med Joel och jag väntar på skjus hem. Berglöv har redan dragit mot bussen. Joel ska åka moped hem, skönt! Annars blir det nu hem och chilla och leta efter glass fan!

be safe

Har nu på morgonen tagit farväl av en mycket speciel person som betyder mycket. kommer kanske inte att ses på 2 veckor om inte mer! Kommer sakna dig!

Parkour

Här kommer lite bilder från kvällens, Parkour och lite Uggling o planking! kommer fler nästa gånga, eller fråga efter mer bara!
Jag och Berglöv som kör och Joel fotar!

late night

Nästan nyvaken, efter en sen chill kväll med Joel och Berglöv i lägenheten, gick och la mig 06:14, men är väldigt pigg ändå! Idag vet jag inte vad som ska hända, chilla lite, kanske fixa cyklarna! hörs senare!
!

Harry Potter del 2

Tjenare tjenare, snart bär det av mot Bion med grymma snubbar och tjejer, 20:45 börjar den! 9 pers på ett öre.
Taggad som fan!
Im just saying, WaZzA!

Just a memory

En ny morgon och allt känns som det brukar, hoppas på att dagen blir bra! Ska ju kolla på Harry Potter, och sedan vet jag inte vad som händer. Jag trodde en sak skulle vara svårt men det var det inte. Sätter ett lende på läpparna och går. Ska nog snart dra ner och äta frukost eller mat! 15:24 bär det av mot stan iaf. Hörs senare!
No more, no more!

Your loss

Haft riktigt roligt med Andreas, Johannes och Ludvig! spelade lite Ps3 och hoppade matta!
Imorgon blir det Harry Potter Del 2 på bio med min bro och andra sköna snubbar!
Fan Johanna att du är i Finland just nu! hoppas du inte får det för tråkigt utan oss! WHERE THE HOOD AT
Tiden rinner mellan fingrarna när man är blind, fattar inte varför så länge! bara aa... Tar ett nytt steg i mitt liv mot något som är annorlunda tror jag, något bra. Man lär sig saker hela tiden här i livet, och det är bra! man vänjer sig med tiden och man inser också.

Jag är mig själv och ingen annan.
Jag står ensam och starkare än berg!

Thumbs up

Tja! har nu varit ute och fotat lite, och haft ganska roligt, men inte så konstiga! var ute i skogen lite och sen hoppat matta! I morgon blir det In mot staden!, hörs senare.
Jag
Andreas

hit the road

Så här pass på dygnet väntar jag på Andreas, men han är riktigt långsam, kanske kört i diket! Ska nog ta det ganska lugnt i dag, hoppa lite, äta glass, spela lite, chilla sönder alltså! Såå skönt ibland. hörs senare!
Jag tror jag är såld.

Natt glass

Jag har upptäkt att  det är sjuk gott med glass på kvällarna! Jordgubbar, Hallonsorbet, och gammeldags vaniljglass och så klart lite chokladsås!! sant att jag åt det igår men shit asså! Jag tror jag har tillbringat nästan 4 timmar i telefonen i dag också. vi hörs i morgon alla glada!
Det är inte samma bild, det är en ny på dagens runda!
Det känns i magen efter, det kan jag lova!

P.S tack alla läsare för nytt record!

You are a liar

Har varit i Vingåker igen och köpt mat med käre bror och hans Tjej! Det tackar vi för. Blev en Kebabrulle, riktigt gott men shit vad mättt jag blev.. Fick känslan och det är nog sant. ska nog kanske dra till en kompis och kolla vad som händer där! Första gången jag är där, även om vi känt varandra i många år.
Vi är inte så lika kanske men, bara ibland!
Min bror ♥

Eminem - Elevator

soon it´s

Ny dag och blev inte förvånad över vad som hände! Har varit med Pappa till vingåker och lyft in en motor som han ska ha till sin bil, som tyvär gick sönder efter rallyt i lördags. har precis gjort makaroner och köttbullar som vanligt. Men inge fel på det. Alla sätter spår som är lätta att följa när ingen annan vet! Tänk på det. Åter kommer senare, Peace out!
TO LATE

grá

Dagen har varit lite halft seg men, börjar arta sig nu! det är ett Väldigt konstigt leende på mina läppar, jag vet varför men ingen annan! Haha nejdå inget farligt, bara min vanliga lilla värld! Volymen som kommer ut ur Högtalarna drar ner saker från hyllor och bord! Helt ensam i huset dessutom. lite tråkigt men jag överlever, som alltid. Jag är HYPER!
Blev bara lite sugen, så gjorde mig lite gott!
Scio quid exspectandum, quid?



upside down

Vägen till Eskilstuna var inte lång men vägen hem var längre. Allt känns så overkligt ibland, måste få reda på allt nu. vattnet det bara stod som spön i marken under utgången från datorn, vet inte om jag ska skratta eller gråta igentligen! Åter kommer ikväll förmodligen!


ge det en sista chans

Godmorgon! Natten har varit tuff. Idag ska jag till Eskilstuna och göra ett försök på körkortet, hoppas det funkar. vem vet! Annars vet jag inte vad dagen bjuder på, finns inte så mycket. 

Everything

blev inte så mycket springa, blev mer bara ut och gå och fundera och chilla i Österåkers mörker! ska nog sova snart måste rensa allt skit på skallen!
Vet att jag inte kan se glad ut på bilderna men..
Bara att våga, tänkt inte så mycket på det. gör det bara! 
vet redan

we found each other

Jag är inte förvånad inte ett dug! Men jag är van. Ångrar inget iallafall. En del saker kanske sitter kvar längre än andra men du sitter i mitt hjärta. Jag ska nog dra ut och springa har inte gjort det på några dagar nu, inte bra. sen ska jag fan sova eller försöka sova. Det är ju en stor dag i morgon, hoppas på det bästa! hörs kanske senare.
Dont forget!

You know

Dagen bjöd på en tidig morgon och sedan ut mot skogen med Hannah och Min Syster! Det var meningen att vi skulle fota pappa som skulle köra sitt sista rally, men tyvär så var han tvungen att bryta på första sträckan. Så vi fick åka hem igen, vilket var väldigt synd. Men hade iaf trevligt! Ikväll så är jag inte helt säker på vad som händer, ska nog till Hannahs mormor och morfar och äta mat. Sedan mot kvällen så ska vi nog ta det lugnt bara och kanske gå och lägga oss tidigt om man ska orka upp i morgon, för att sedan skjusa Willmah till norrköping där hon ska på sportscamp!
Obeskrivligt fin!

Shit

Igår så gick jag och Hannah ner åp stan och köpte min kamera! riktigt glad över den! Idag så har jag Varit med Hannah hela dagen och i morgon så ska vi ut och fota min pappa som ska köra sitt sista stora rally. Så jag ska vara där och fota med Hannah och hoppas på att jag hinner ta några bilder på honom. 
ungefär ett år sedan!

a new light

Morgon igen. Går dagen var lite speciel på ett bra sätt! Började med att Hannah smsade och sa att de tänkte åka ut till österåker. Riktigt paff blev jag, men väldigt trevligt. Slutade med att jag följde med de tillbaka till stan och åt pizza och kolla på tv. Så här på morgonen så har jag fått en liten annorlunda motion, jag följde med Hannah och Willmah till Hannahs jobb! ganska Skönt att cykla. Idag så ska jag och Hannah förmodligen gå ner på stan och köpa min karmeran, riktigt taggad! hörs senare! 
Tusen gånger starkare ♥

To hear your voice

Hej på er! Idag har jag redan varit ute och sprungit, och det var ju en dåligt varmt! Riktigt skönt ändå, var ner till sjön och kollade på det gröna vattnet.. Igår så var jag ut med båten med Jennifer, Amanda och Henke. Det blev dock inte så jätte mycket fisk p.g.a det gröna vattnet då! Men hade riktigt trevligt ändå. Jennifer och Amanda var inte snälla mot mig. Nu ska jag ta och duscha, sen ta det lugnt. Hörs senare! 
Amanda, Henke och Jennifer

med ena foten över kanten

Ensam är stark. De är sån jag blev. Min underbara vän, såhär i nattetid finns det inte så mycket att säga. Du är ute på landsvägar och jag mitt i en stad full av ljud. Oväsen. Dina meddelanden når inte mig, mina når inte dig. Vi når inte varandra. Oåtkomliga.

din vän♥

deep inside

Blev inte så lång runda idag, tog det lugnt och tränade faktiskt ryggen lite och nacken som jag alltid får problem med! Har varit till Vingåker med pappa och farmor och handlat mat, blev också smörgåstårta! Så sjukt gott. Sen har jag tagit det ganske lugnt. Snart så ska jag gå till Amanda där Jennifer och Henke är, sen bär det av mot båten för att fiska. Hoppas på att få något iaf! 
Saknar dig mer och mer för varje dag som går.
svårt att släppa. vill inte!

you made me

En ny morgon, och jag drar mig snart ut och springer igen, får se vart den leder idag! Dock så har jag faktiskt lite träningsverk från igår tror jag, men det är ju så det ska vara, man ska ha ont. senare idag mot kvällen så ska jag ut och fiska om det blir av annars så vet jag inte riktigt än. 
Det finns mycket som har förändrats, vet inte vad som är bra eller dåligt.

natt liv

Nu är jag hemma igen och har hunnit ätit fem mackor och en kopp varm choklad! Upptäckte att jag har tagit tjugoniotusen steg i dag! och man ska ta tiotusen normalt, och för de flesta så tar de bara fyra- sextusen per dag, men det är också helt och hållet på vad man gör också. Så jag är helt nöjd. Det kändes riktigt skönt att springa iaf, rensa skallen lite och tänka på annat! Träffade på mina två barndoms kompisar Jennifer och Amanda efter ett tag, det var roligt att prata med dem igen.  Nej nu så ska jag Duscha och sen försöka sova! hörs i morgon. 
Är du säker?

Take your own path

Blev ingen golf idag. Blir nog i morgon om vädret tillåter! skulle vara skönt att komma ut ett tag. Är fortfarande ensam hemma och musiken är också på max, många bra låtar! Every teardrop The funeral
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog gå ut och gå en lååång runda. Hörs kanske inatt!

Make every day worth living

Godmorgon alla glada och kanske mindre glada människor! Make a smile! Jag har varit ute och sprungit i nästan en timme nu på morgonen så här.  Sitter nu med min frukost framför datorn och tittar på saker som stutsar runt av musiken som mulrar högt i väggarna omkring mig! känns bra! Dagen framför mig blir nog at ta det ganska lugnt om jag inte åker ut till golfen och drar en runda på 18, det vill säga om Vogten kan! Men vi hörs senare. 
det är kanske in min frukost men... Finns det något godare?!?!
Längtar som fan tills jag äter detta igen, någon som ska med?!

You know

Har nu varit hemma ett tag, hunit sprungit och varit med en kompis, dock så hände en liten olycka men nu är det bra som tur är! Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Vi hörs i morgon troligen! 
Det är mycket här i livet som är svårt. men vad ska man säga!
Keep going!

Your choice

Tja! Igår blev det sent, och mycket ord eller hur man ska uttrycka sig. idag vet jag inte vad jag ska göra, vill nog hem, känns ganska mycket. Vet inte vad jag ska göra hemma men något kanske jag hittar på. Aja, så är det! hoppas iaf på att kunna köpa kameran "EOS 550D- Canon" gillar den skarpt. Annars så hoppas jag på att spela min andra golf runda med Andreas imorgon!
Det kommer bli väldigt mycket bilder och videos på den kan jag säga!
Tack för att du finns, du betyder mycket!
Bara du är lycklig, du är stark.

Det känns

Hade riktigt roligt igår med Hannah och hennes familj, spelade kubb, Eye Toy och singstar!  Hade bara riktigt ont i magen. Sen åkte jag till lägenheten. vaknade nu på morgonen och såg vad fint det var efter Joel Och Eric som sovit här / lanat, haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det märker vi! 
Everything is a clue. and you never know.

du trampar på mig

Godmorgon! Idag så ska jag ner på stan med Hannah och lämna in hennes dator som är något fel på, sen ska jag lämna in mitt och Joels tidlapp på jobbet och så ska jag dessutom kolla på en systemkamera som jag är riktigt sugen på att köpa! Efter det vet jag inte vad som händer. 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder

Hejsan hoppas alla glada och vakna! Idag eller "igår" så jobbade jag sista dagen för veckan, jobbade sjukt! riktigt sjukt mycket idag för att få vara ledig i morgon och det blev jag. Drog sedan till djulö med Hannahs familj och badade, eller jag och mikael badade, de andra kollade på. Blev att åka till stadsparken efter det och åt pizza, Gott! Sen åkta jag och Hannah hem och kollade på The Last song, sen så klart lite Idiot.
Jävla snuskig det där! Men jag gillart. Visst Joel?

Haha ehem not! eller jo jaha eller nehe.,!?

RSS 2.0