bra humör eller?

Va på träningen idag efter ett uppehåll på 2 månader typ, och det gick ganska bra tyckte jag, kändes lite gran i axeln, men inte som förut, mycket bättre, så nu ska jag ta det lugnt på träningen och ta en i taget, till det är helt bra. vill inte dra upp skadan igen eller göra den värre. Fett kul o se alla igen!
ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra... bara göra inget typ, sova tidigt!
Men ska göra lite mat först kanske, ja låter bra! Vi hörs så simma lugnt peps!

Den bjuder jag på! tss

Turning up the speed

Tjenare! Dagen har spenderats på jobbet som vanligt då! efter jobbet så fick jag träffa min egna lilla Hannah!
Tänk om några mmånader så går jag ut skolan och får börja jobba, tjäna pengar och allt det där! coolt igentligen, pengar är ju något som alltid går åt så, längtar till den dagen jag får min första löne check! Aja, den dagen den... ja något.
Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska snart sova, så man orkar med sista dagen i morgon! Godnatt alla!
Kan ju bjuda på en liten ploj bild!

HELLU!

Så jävla skötn med Lov! men nu är det igång igen, jobbar nere vid Duve badet nu! samma ställe som joel så det är ju soft! och nära till älsklingen också! saknar henne något grymt mycket också! <3 I morgon så blir det mer jobba och sen efter hoppas jag att jag kommer få träffa min Hannah. Efter jobber i dag så kom min bror förbi och hämtade mig så jag kunde hämta min bil som varit hemma i österåker över lovet, så min kära fader fick kolla på den, något med bromsarna. så det ska jag försöka fixa så snart som möjligt också. nej nu ska jag sova så man orkar upp i morgon! Godnatt alla människor! Pease.

Sweet!

Väldigt tråkigt att åka hem från kläppen! skulle gärna vara kvar där några dagar till! har haft sjukt kul. Men det tackar jag för!
Fredagkvällen fick jag tillbringa med min älskling som jag inte hade träffat på en vecka! våran kväll tillbringade vi med mat, och BB hela kvällen, riktigt mysigt! Älskar den tjejen!
Ikväll så blir det faktiskt en utekväll ska på Italobrothers "Harrys" så nu ska jag göra mig i ordning till det!
Hörs!



Day 4

Ojoj kan jag bara säga till denna kväll! Börjar med att käka lite hemma gjord pizza, sen slänga sig i jacuzzin igen, Sen ska ni se att det kommer 8-10 små ungar som vill ha snöbollskrig, jodu, så vi slänger oss ur badet ut i snön och har snöbollskrig, utan skor, utan kläder "bara bad kläder"  springer barfotta på snön, isen och allt, lilla skit ungarna fick vad de förtjänade! Så jävla roligt! Testade snowboard i dag också, gick faktiskt väldigt bra! men nu ska vi göra ordning, och äta lite! hörs!

Day 3

Upp tidigt i dag också då! har varit igång hela dagen. Det blev grillning i backen i dag. Testade mig på en 180 också, meeen kunde gått bättre, är ju ingen elite på skidor direkt. Badat i dag också sjukt chill! men nu blir det film och bara ta det lugnt! vi hörs!

Andreas skulle också testa Snowboard, men gick nästan bra, haha, och i morgon är det min tur!

det här gjorde min dag

tack älskling ♥

Day 2

Första dagen är av klarad, och jag lever fortfarande! har åkt hela dagen. Inte riktigt slut i kroppen än, men kommer väl bli det efter badet! mer snö släng och kul! i morgon så blir det mer åkande och kommer väl dra omkul några gånger. Inga bilder tagna i dag dock, men det kommernog i morgon. just nu blir det kolla på filem "PROM" sen bada sen in och kolla på Skräck film! hörs!

Kläppisen

NU är alla framme i Huset och alla är Riktigt nöjda! sjukt fint och Dåligt taggad jag är och förmodar att alla andra är det också! tror joel också är det!
Men vi hörs ska kolla runt lite mer. hejhej.
Jag tror Andreas också är det!

jag kommer sakna dig

jag älskar dig till månen och tillbaka ♥
/hannah

Kläppen

Godmorgon! Taggade så det skriker om det! Vi hörs! Puss!

Tonight

Börjar dagen med Naturkunskap klockan 11:50, sedan lite svenska. Sen ska jag och Hannah åka hem till mig och ha mys kväll! fint fint. Och i morgon så bär det av mot Joel på dagen, för att fixa allt innan kläppen! Längtar som fan asså!

Bild från förra årets skidåkning!

hjärta

just for you ♥

Skolan

Börja dagen med att hämta tvätten och sedan ut i bilen mot skolan! Kallt som fan va det ju också! Men nu så sitter man ju i skolan igen som vanligt och har lektion. Dagen är ganska bra planerad för min del. efter skolan så blir det hem och jobba i nya huset som kommer blir bra, riktigt bra. Förmodar att jag åker in till stan igen på kvällen, för har ju en väldigt lång sovmorgon i morgon! 11:50, sitter fint den. Sen är det helg och på söndag så blir det Kläppen! så stört jävla taggad jag är! Det blir jag, joels familj och han så klart, Andreas, sen har joel syskon med dig varsin kompis också. Fullsatt stuga blir det. Jacuzzi kommer det och så bli och massa snö hopp. men ska väl återgå till skolan nu, hörs!

Älskade Hannah

Alla hjärtans dag! sent inlägg men bättre sent än aldrig. Har jobbat i dag och det har väl gått bra tycker jag.
Efter jobbet så åkte jag ner till älsklingen och fick en stund med henne och så fick jag ett jätte fint ägg av henne, kan lägga upp bild på det sen, och så fick jag en lapp som dt stod väldigt fina ord på, kan visa det också! Jag blev väldigt glad iaf! sen fick jag mat där också, som Hannah hade gjort, riktigt gott måste jag säga! Men nu sk jag dra mig tillbaka och sova så man orkar med jobbet i morgon! Godnatt.

kallt kanske

Tjenare! Jag ska nog göra något som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag ska ut och springa, hoppas det inte blir för kallt bara. Sen blir det att sova, så man orkar med i morgon också! hörs.

hjärtat

Tillbringade dagen med älsklingen idag! har haft jätte mysigt! har kollat på henne när hon dansade i Gast idag, den var bra! sedan drog vi hem till henne och käkade pizza och efter det så begav vi oss mot Ebba, där ola, Jon och Isabella va och kollade på molodifestivalen. Hade det mysigt! Men nu ligger Hannah och sover och laddar inför i morgon för ytligare en ny förställning av gast.

funny shit

Dagen spenderades i spökbacken med klassen! hade riktigt roligt, ramlade inte någon gång! men det kan jag tyvärr inte säga om de andra.. Efter de så drog hela klassen tillsjön och drog ut med bilarna och hade lite roligt! Drog till lägenheten och sov typ en timme eller något. fick huvudvärk så behövdes. så just nu har jag tagit det lugnt med Joel och Berglöv i lägenheten, kollat film, bara chillat väldigt mycket. nu ska jag väl sova, har ju sovmorgon till 11:50 i morgon så ska ta vara på den nu! godnatt.
ja vet inte vad jag gör på bilden men..

morgon trött

Vadå trött! men blir bättre när man kommer iväg! puss eller något!
bilden bjuder jag på.

test

i dag har jag varit ner till vårdcentralen igen och röntgat foten. De sa att svaren skulle komma om ungiefär 10 dagar så nu är det bara att vänta och se vad de säger om den. om de ser något också. efter det så åkte jag till jobbet igen. Efter jobbet så drog jag och Joel till österåker för jag skulle hämta lite saker bara. sen tillbaka till stan. sedan så fick jag träffa min älskling en liten stund! mysigt ♥ nu ska jag dra mig mot sängen! godantt.


True shit

Idag har jag och joel jobbat och varit ute på isen och lekt lite med bilen. Gick inte så jävla bra för mig men, kan ju inte förvänta sig mer av en amatör på is! I morgon så blir det mer jobb och sedan på kvällen så ska vi väl röra oss in mot stan för att göra allt klart inför praktiken. Plus att jag mår sjukt bra! Om man ser "bortom" mina skador. Så nu säger jag godnatt och ta det lugnt nu!

SANNING.

Tid är något vi alla har. Men den tiden man har kan man inte alltid lägga på det man vill lägga den på egentligen. Så ta vara på den tid, då ni har en chans innan den är förbi. Se upp till de dagar som är ett minne. Det gör jag. Jag kommer ihåg det jag vill och det som betyder något. Allt det som är mindre värt lägger jag åt sidan. Jag lever livet efter mina egna tankar och känslor! Försök stoppa mig. Omöjligt. I´m living a dream.



Ölmetorp

Igår så var jag ner till Vårdcentralen och kollade min skada som jag har fåt i axeln. Det vissade sig vara muskelinflamation i den och sen så har jag överansträngt axeln samt skulderbladet/nacken så det är späningar och sånt då! Så det blir nu att villa armen och inte lyfta med den alls typ. fick någon medicin för det så får väl hoppas att det går över fort! Kollade också upp min fot, så nu har jag fått en tid på röntgen på måndag morgon som jag ska till. så får vi se om de hittar några fel i foten. "skaddade mig i September".
Igår kväll så chillade jag med Joel, Andreas och Dennis i stan, drog iväg och kollade på Ghost Protocol! helt okej film asså! efter den så skjusade vi hem dem till Vingåker därifrån vi sedan åkte hem till Joel.
Så idag så ska vi jobba lite hade vi tänkt! och så ska vi ut på isen! men ni får ha det så jätte bra!

sweetheart

Tycker nog att Erik är lite dålig på att uppdatera, trots att han har gjort en hel del dom senaste dagarna och har massa att berätta. Eller? Han ska i alla fall jobba i helgen, så varken ni eller jag lär väl se någonting av grabben. Han sov dock här hos mig igår, så nu är det tio gånger jobbigare att somna ensam. Jävla ensamhet.
Utan dig vorre jag ingenting. Du betyder så himla mycket för mig, Erik. Jag älskar dig♥

dubdub

Tjo, sitter i skolan och ska börja dagen medvåran första lektion nu! hörs!

stiligt

Jobbat som vanligt i dag också, de sista 2 eller 3 timmarna så hade vi stor städning, De ni! Blev riktigt rent och fint, faast vi vart ju inte klara, va ganska mycket att städa så de andra får göra klart i morgon. Efter jobbet så åkte jag och joel och handlade lite. jag köpte en kladdkaka som jag drog i mig på en gång.. och det har jag fått ångra. Har också varit till träningen men jag har dock inte tränat, vilket är väldigt tråkigt.. men jag gör det för att bli frisk i kroppen " skulderbladet, foten och benet".  I morgon så är det sovmorgon till 09:50! kan inte bli bättre efter praktiken!
sitter och skrattar åt joel som ligger och pratar i sömnen, vet inte vad han drömmer om igentligen men något bra och dåligt skule jag tro med tanke på att han ena sekunden skratar sen så skriker han.. Haha han är rolig han!
Men jag ska dra mig tillbaka nu så jag orkar upp i morgon! Godnatt!
Jag saknar min Hannah <3

Jag älskar dig

En månad med en underbar människa! någon som får mig att må bra. Min Älskade Hannah Pettersson <3

RSS 2.0