6 hour traning

Dagen har varit lång, 6 timmars träning i Gymnastik och det har varit kul som fan! taggar till onsdag för en ny träning men betydligt kortare. men kanske är skönt, men längtar ditt!
lite sköna bilder  som togs, det finns filmer också men orkar inte lägga ut dem.

FTS

var på min första tävling i dag! det gick bra tyckte jag, efter tävlingen så åkte Jag hem och fick reda på lite saker så, det är inte så roligt längre... men vet inte vad jag kan säga så. godnatt..
From one thing to an other

ädk

Let me know, let me hear it, dont wait no more!

ädk

Let me know, let me hear it, dont wait no more!

LOst soul

Denna dag har varit både bra och dålig. Det som var dåligt var att jag förlorade något älskvärt, något varmt om ryggen, det skakande kraniet har slutat skaka... My beloved Bass is sold.. buhuu.

AMnesia

Helt sjukt roligt spel, har inte spelat det men fan vad man skrattar ihjäl av videosarna!

turn around

vaknade och tog fel på klockan och åkte till skolan för tidigt.. så jag och Johanna åkte runt lite och chillade bara. så nu sitter jag skolan och ska läsa massa sidor i murar boken men är så sjuk hungrig så pallar inte.. jag fick en uppgift att hjälpa min lärare med att göra en planering. en planering som nästa ettor och tåor ska ha som ska bli murare.
Jag har inte en aning, vad är det som häner egentligen ?!?!? guuud.

One big happy smile!

Hejsan! Måndag kväll och jag ligger in sängen uppe i Stockholm och ska snart sova. Dock är det en bäddsoffa och är jävligt hård... men baa man somnar så är det lugnt! i morgon så blir det mer jobb. ska också försöka plugga för engångs skull i morgon och jag kommer ihåg och orkar. Aa  men vi hörs väl!

FY FAN VAD SKÖNT!!!

Åktur, Elmia

Lördag morgon och jag och joel sitter i bilen med hans familj, är bara Josefin som inte är med. Är på väg till Elmia och ska på mässa. är väl lite trött men det hör väl till o gå upp tidigt på en lördag. Måste också säga att det var synd att jag inte var i stan igår också. sorry. vet inte riktigt när vi kommer hem men det kommer nog inte bli så sent hoppas jag. men nu ska jag nog ta och sova lite här!
Sweet hearth, everything is going to be ok!

RIGHT WAY

Dagen i skolan har varit bra, ått sjukt ont i magen bara, vet inte riktigt vad det är men. har också varit er i bilen och kollat min basslåda som hade en lös skiva inne i som lätt. men nu är det förhoppningsvis laggat. ska käka mat snart sen ta det lugnt och se om magen blir bra! hörs senare people.

true

I wish I were there to tell you the words. to give you all those things that you deserve! to hold my arms around you.

Regnet...

Jobbat i dag då, Regnat som fan helt jävla dy blött, och allt... urch säger jag bara.. kommer missa träningen i morgon också säkert, yay.. not! men ska väl sova nu då, sista dagen morgon så. får iaf komma hem. Det längtar jag till iaf! Godnatt alla Hel hjärtade!
säger då det !

carpe diem

Erik är iväg och jobbar, trist. Ironsikt nog så kom jag hem med tåget nästan exakt samma tid som han satte sig i bilen påväg emot huvudstaden. Typiskt. Godnatt!
/h

night

Lördag natt då, Jag och joel sitter hemma hos mig i österåker och chillar. igår så var vi hos honom och chillade och i dag så blev det mit place då! va tvungen att tvätta lite kläder. annars så händer inte så mycket, i morgon så bär det av mot katrineholm för att sedan göra allt klart inför en ny jobb vecka i stockholm. men sk dra nu så vi får höras någon annan gång!

Friday

förlåt för att jag är så sjukt dålig på att uppdatera men har varit sjuk och inte orkat bry mig. men nu så är jag typ bra, är hes som fan bara annars så är jag frisk! va i skolan i dag och det var inte direkt jobigt, fett chill va det iaf. idag så ska jag dra med joel hem sedan blir det hem till mig och han ska med dit också. har inte varit hemma på allt för länge. Just ju så har vi städdat hela lägenheten, behövdes! nu blir det chilla som fan tills vi ska åka!
Idag åkte också Gymnastik laget till Malmö för RC1, Lycka till !

getting better

VAknade upp några gånger i natt och upptänkte att jag kan inte öppna ögonen, då sa jag bara jahaja tänker så , sen somnade jag om och vaknar på morgonen och ringer sedan till vårdcentralen och får en tid att åka ner dit för att en läkare ska kolla vad det är, som jag redan hade förstått så have jag så klart ögoninflamation. ingen farlig eller kraftig, är väl bra i morgon eller övermorgon om jag har tur. sen fick jag den efterlängtande hostmedicinen mollipect... smakar alltid lika gott, eller? dock så är jag inte i så jätte stort behov av den, men kan ju va skönt ifall att ha den.
I would like to give you my hearth but you have already taken it

dont hesitate, Just do it, it´s right

Fy fan säger jag, det går upp sen ner, inget är bra, mår SKIT! Tappat rösten totalt också, ont som fan i halsen.

This is me

-_-´

Some days are better than other, im just saying....

Yay

Är fortfarande sjuk.. ont i halsen och huvudet, nacke, men det är ju lite bättre iaf! men när jag är helt frisk det kan jag inte säga men jag längtar dit som bara den. 

från mig till dig

krya på dig vännen!
/h

sick

Denna dag har varit helt sjukt jobbigt! vaknade med ont i halsen bara, sen blev det åka till tankläkare och laga en sak som gått sönder (tandställningen) sedan gick jag till vårdcentralen och kollade min fot och mina smallben, men fick ju ingen vidare bra diagnos, fick lite Voltaren och ett bandage.. fick inte så mycket klarhet i vad jag hade för skada. Och just nu sitter jag och har sjukt ont i halsen och trött, ont i huvudet och bara allmänt så mår jag piss.. vete fan hur det kommer bli i morgon om jag går till skolan eller inte.. godnatt!
3 tjöjor, 2 byxor, fryser ändå!

hannah gästbloggar

Idag kom Erik hem ifrån Stockholm. Lika kul som alltid att träffa grabben. Han tränade senare (med mig och resten utav gymnasterna). Nu tror jag däremot att han hänger med sin vän Joel. En liten uppdatering bara. Och när jag ändå håller på så tänkte jag påminna er om att de nu finns en kategori som heter just "hannah gästbloggar". Så klicka in er där.

never letting go

Ny vaken och ska nu till en början dra mig in mot duschen, sedan ska jag sätta mig i bilen på väg hem, för hämtning av lite kläder till jobbet. sen ska jag på väg till lägenheten igen åka och handla så jag kan göra matlådor också. sen när allt det är klar så sk jag bara chilla och försöka lägga mig tidigt i kväll så man orkar gå opp så där jävla tidigt på måndag. Hörs people!

different

Lördag och kvällen är lugn, bara chillar. morgondagen bjuder på, matlagning och allmänt jobbig bara.
va ute och fota idag.

Fredag natt

Har haft en riktigt bra dag, inget att klaga på! snart så är det tid för sängen och sedan SOVA eller försöka. låter skönt som fan iaf. 26 dagar kvar du! inte långt kvar. Kan väl dra till med ett puss på er! puss. o Godnatt.

RSS 2.0