YES or no

Tjenare! då är man hemma efter en lång dag med träning. Började med att dra till Gymnastiken och tränade där från 18:00 till 20:00 och direkt efter det så drog jag och Joel till Hälso och så har vi nu Precis kommit hem 22:35. lång dag helt slut, så nu blir det tvätta kläder, duscha sen film sen hänga upp kläderna! 

till min vän

You could be happy, I hope you are 
You made me happier than I'd been by far.
-
Du vet att jag finns bara ett telefonsamtal bort.


love

♥ R.I.P Älskade Farmor Vivi "2011-11-29 00:48". Kommer sakna dig oerhört mycket! 

Hälso

Då har man varit på gymmet då och kört lite! är helt slut i kroppen. så nu blir det pizza med grabbarna! jadå, ny öppnade pizzerian under oss! hörs senare peps!


sova då

Nehe, ska försöka sova, men fan vad allt snurrar...
dra i en tråd och allt rasar.
godnatt

f.y.l

jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig men, jag mår vekligen inte bra känner jag, blir lika trött som om jag skulle sprungit 1 en timme när jag går upp för ett par trappor.. allt bara snurrar, känner mig helt lost just nu.
Mina Ord kan inte bli mer äkta. men vad?

times

09:00-15:30 på sjukhuset med nästan hela släkten och kollat till Farmor <3

lite kul sådär

En sak ni kanske inte visste om mig!
Erik säger -jag hatar rårakor! De får mig att spy!!!
Intervjuaren -oj, det kanske var lite väl mycket information. Hmm...varför hatar du rårakor?
Erik -jag har alltid gjort det, daaaaaah!
Intervjuare -Nu har du gått och blivit dryg också. Men vad är det som är värst med rårakor?
Erik -Det finns inget specifikt som är äckligt, ALLT SMAKAR SKIT!
Interjuaren -Ameh, tagga ner lite va? RÅRAKOR ÄR GOTT OCH DÄRMED BASTA!
Erik -nä fyfan, säg inte att du är en sådan som PÅ RIKTIGT tycker om rårakor?!
Intervjuare - hehehe jo, kom nu så ska du få smaka!!! mohahahah
Erik- Åh neeeeeeeeeeeej.......!
-
"trumvirrvel"
-
Nästa dag i tidningen
En ung man hittades sent igår kväll i sin lägenhet. Mannen hade allvarliga skador och rättsläkaren menade på att mannen hade fått dessa skador i samband med ett bråk mellan två personer. De tömde då mannens mage för att se om droger kan ha vart inblandat i bråket. Men det enda de fann var en liiiiiiiiten bit råraka. Mannen hade avlidit på grund av rårakorsjukan.
-
Och så levde det lyckliga i alla sina dagar!

upps

aa heej. vet inte vad som är fel men, något är det, snurrar som fan, så ska dra mig tillbaka nu.. skola i morgon så måste vara pigg då! annars så har jag jobat i dag och det har gått väldigt bra! fick mycket beröm av platschefen och andra killar som jobba där, det känns ju bra att man gör ett bra jobb då! Efter jobbet så va det träning igen och den gick bra! men nu ska jag dr amig mot sängen och chilla där! hör av er om det är något.. godnatt!

lololol

jag är riktigt dålig på att blogga jag vet. men gör det när jag orkar och kommer ihåg. annars så har jag jobbat i dag och det har gått bra, jobbigt att gå upp på morgonen bara, men sen flytter det på. Men i morgon är det nya tag så bara att bitta i det. Det är också träning i morgon så ska väl gå på den också.

strong soul

Ska dra mig mot sängen nu, behöver verkligen det, finns mycket som är oklart, vill bara det bästa för alla. Saknar varje sekund utan dig, vill inte gå miste om en sekund. jag må ha varit ensam hela mitt liv men det betyder inte att jag är en sådan person, För alla behöver värme ibland när ingen vet. jag är mig själv och kommer alltid att vara det, och det kan ingen ändra på.
stå för det du tror på så kommer allt bli bra! ingen ska säga annat då är det fel.
när du känner att det är rätt så tveka inte på att ta chansen.

indeed

<3

Stockholm

I helgen har jag varit i Stockholm med Hannah och hennes familj och kollat på hennes lilla syster som tävlat! det gick riktigt bra för henne och det var sjuk kul att se på, vi var och käkade på indisk resturang också, kan itne beskriva hur gott det var! och tack igen för det! Jag har då I alla fall haft det obeskrivligt trevligt i helgen! Tack!
indescriptible belle!
flyger omkring som aldrig för.

home and back

Nationela gick nog bra, ingen aning men det märker vi! vi fick iaf sluta efter vi va klara så nu är jag i lägenheten en liten stund sen sticker jag.

bättre sent än aldrig

Erik Olsson, du är inte så bra på att uppdatera. Så nu gör jag det åt dig. Haha. Snart ska vi båda på träning. Wiho!
hejdå

Desert rain

Onsdag och har jobbat i dag då! Det var sjukt kallt i dag, tappade känseln helt i både händer och fötter, men det går an om man får upp värmen. jobbat som en tok i dag bara för att få dra tidigare! men har slutat nu iaf och har hunnit duscha så sitter nu med nationela provet i huvudet. Träning idag också, Taggad så klart! hörs!
Att bli bemött på det sätten, det är värme!

reminder of you

Godmorgon på er! Nu vilken minut som helst så åker mot praktiken, jag är sjukt trött men överlever nog dagen, efter jobbet vet jag inte vad som händer men hoppas på något kul iaf! annars så är jag väldigt dålig på att uppdatera, vet inte varför men, är nog bara allmänt glömsk så, a så är det! men vi hörs!

Happiness

varit med Hannah och Rasmus idag, har haft sjukt roligt och mysigt! En dag som är värd att minnas!
Tråkigt att de tar slut så fort bara!

new

Vart och shoppat lite då! Blev Också en parfym på det.


shit

läs allt

Katrineholm

Första dagen av klarad på jobbet här i katrineholm. det är skönt att vara på hemma plan igen. så nu blir det duschen sen vet jag inte, chilla kanske. Här i lägenheten så är vi (JOEL) tidig med julsakerna, men alltid trevligt med jul. hörs!

vadå trött

som sagt så är jag väldigt dålig på att uppdatera min blogg. men har ingen aning om vad man ska skriva så.
men i tisdags och onsdags så jobbade jag hemma hos joel, onsdag kväll så åkte vi in til stan, där han hade en kör lextion och jag hade träning. så tog jag farväl av Hannah som åkte till Egpten i morse, trist. I dag har jag och joel tagit det lugnt hela dagen i lägenheten. Vi har käkat pizza och kolla på Bio, Tower heist, så klockren film! morgon dagen vet jag inte riktigt vad som händer men visar sig! hörs!


Kladdkaka

Jobbar hemma hos joel i dag då! har gått väldigt bra. Har dock sjuk träningsverk sen i går. men Fan vad skönt det är! hoppas jag kan träna i morgon också! Så nu gör jag och Joel Kladdkaka! gott som fan. hörs..
Vad ska jag säga när jag inte har en aning...

RSS 2.0