Gott nytt år!

Gott nytt år och hoppas ni får en bra avslutning på det gamla året och en bra start på 2012! Hörs!

Hello

Sitter hemma hos Hannahs mormor o morfar med Hannah och hennes släkt, deras morfar Per-Olof fyller år. Har ätit mat o nu sitter vi nere vid teven.


yes you

Jag har nu lagat min bil så nu kan jag ta mig vart jag vill igen! Stört skönt. Så på söndagen så tog jag bilen in till stan o spenderade dagen hemma hos Hannah. Idag så Har jag chillat hemma hos Leo med Eric, Tim och två till jag inte kommer ihåg namnet på, kanske Krille o Filiph, ingen aning. åkte sedan hem till Österåker och kastade in väskan o lite saker, sedan så blev det av mot Högsjö mot Andreas o Daniel o sen tillbaka in mot Vingåker, Ooo där fanns det inte ett skit o göra.. haha, så vi åkte tillbaka till Högsjö efter ett tag. Sen drog jag hem, Då jag nu har duschat och bäddat ner mig i sängen så ska jag kolla på en film och somna sen! Godnatt peps.

Julen

Då var Julen över för min del, så nu ska jag lägga mig i min säng o kolla på film eller så ska jag sova får se vad jag orkar. Barnen har varit glada hela dagen iaf och så har de fått ett antal med packet, och det var vääldigt många! God mat och trevligt sällskap. Tyvärr så blev det inte så jätte många bilder men kommer upp någon bild iaf. Ni får ha det så bra! God jul igen.

Snart jul

I morgon är det julafton! wow, känns inte riktigt som om det är jul men, jo det är det! Så i morgon så kommer det lite folk som ska fira här och det blir nog trevligt, gott med jul mat! Nu sitter jag hemma i soffan efter att ha spenderat 2 jätte trevliga dagar i katrineholm! Nu blir det Pizza och senare Bingo!

place of peace

Kistan var som en himmel, vit o fin, fylld med starka känslor, ängla liknande tårar släpptes tillsammans runt hennes kista. Farmor Vivi kommer alltid att vara ihåg kommen alla minnen finns kvar i ens hjärta. Älskar dig Farmor! <3

Sommar

då har man varit till gymmet, men började må dåligt efter 45 min typ så vi gick hem. 'Så nu har jag duschat och bäddat ner mig under täcket o ska sova lite. För i morgon så är det fotbolls tittande hela dagen! Yes så godnatt.
Dåligt man längtar till sommaren när man ser dessa bilder..

3run

En del av mina idoler och många fler!

J o i m

08:30 i går så började resan mot karlskoga, målet var att komma till Bodaborg med gymnastik laget! när vi väl va framme så blev det att tagga extra mycket! Jag hade iaf sjukt kul även om vi kom sist men det skiter jag i !
Sen kom det jobbigt, på vägen hem så Gick min bil sönder.. Kylar slangen gick sönder" den brast upp typ 1 dm så allt vatten ran rakt igenom så bilen kokade så nu vet jag inte vad som kommer hända med den om den blev förströrd eller om den klara sig. men det visar sig när jag sätter i en ny slang så man ser om det funkar.
Annars i dag så började dagen med en försovning... Men gjorde inte så mycket riktigt, tillbringade tiden i skolan men att göra pultpistols utbildningen, det gick bra, tog 20 min sen va man klar med det! Efter vi slutat så åkte vi en sväng i Alex bil, hämtade lite jobb kläder på lövåsen sen ner med dem till skolan. Tog sedan Berglövs bil hem till lägenheten o där jag somnade efter bara 10 min typ, är så sjukt trött! men nu vet jag inte vad som händer, ingenting förmodligen, bara chilla. Ikväll så ska jag o Joel gymma iaf sen blir det sova! I skolan i morgon så är det fotbolls turnéring, så ska väl sitta o kolla på klasskamraterna när de spelar. Hem då!

Flip flip

Dagen har varit ganska chill. varit i skolan o inte haft så mycket o göra. Har varit på gymmet igen i dag igen, det gick bra, skönt också! i morgon blir det gymnastik igen! Kan dela en länk på Min "Risky Flip" Godnatt!

Isabella som filmat.

skola

Jag sitter i skolan o har tråkigt... ikväll blir det träning! hörs.

Jul i lÄgENheTeN

Tja! Kan ju börja med att säga, att FAN vad mätt jag ÄR! har inte varit så här mätt på länge, men gott som fan! i dag har man jobbat då, det gick bra so vanligt, fick sluta vid lunch också så kan inte klaga. Har varit på gymmet en också i dag och kört kondition, riktigt uppfriskande. Så nu blir det sova snart för en sista jobb dag i morgon! Godnatt!

out there

Dagen har varit bra faktiskt,  förutom att jag varit trött som ett svin men det kan man kanske gå runt. Har också varit till gymmet, och då kan man ju säga att man blev SJUKT trött, men det är skönt på ett sätt, så nu har jag ätit, gjort allt klart till imorgon så nu blir det sova! godnatt alla peps out there!


tänkte bara säga hej



HELLuo

Söndagen börjar med att gå upp och fundera på vad man ska göra.. hmm. gjorde mig klar för att åka tillbaka till stan igen. Inne i stan så drog jag till affären direkt o köpte veckan mat till jobbet. sedan blev det lite tittande på min serie sedan mot träningen. Träningen gick bra men sjukt trött va jag. är nu i lägenheten i lagar ordninga maten till i morgon och resten av veckan. sedan bli det antingen gym eller bara slappa här i lägenheten o sen lägga sig o sova. Så får det bli!. nej nu måste jag ta maten innan det blir bränt! Jag hann inte... aja, men vi hörs väl!


Österåker

Sitter hemmai Österåker helt ensam, har ingen aning om var pappa är men han kanske kommer hem snart, vad vet jag. Jag är sjukt glad, har varit det lite extra i en hel vecka i dag. Jag kollar på min serie som jag gjort hela dagen, så nu ska jag kolla lite till sen vet jag inte vad som händer. i morgon är det träning igen och sen blir det väl o chilla tills måndag då man ska jobba igen. Just nu så ska jag nog ta något att äta kom jag på. har ju inte ätit något sen 3-4 tror jag. men vi hörs o ta det lugnt nu!
Kan inte bidra med någon bild då mitt mobila internet är "SÄMST".

Torsdag pass

Såååå. Nu är jag hemma igen efter ett pass på gymmet med Leo. Inte så trött är jag men kan vara skönt att lägga sig ganska tidigt ändå, men först så ska jag duscha och kolla runt lite innan man ska sova! En liten sovmorgon i morgon också!, sitter inte fel. nej nu drar jag vidare. Hörs sköningar!

Träningsverk!!!

Okej, Började ju jobba 07:00, trött som fan kommer man till lägenheten och är helt lost, ungiefär 17:45 drar man en drink som man ska bli pigg av, den började ju inte verka förens 45 min efter att träningen börjat, och jag började 18:00 för ni som inte vet! När jag slutade gymnastiken så drog jag och Joel till gymmet, där vi träffade Leo, sen va vi där till 22:45 typ, så nu är jag och Joel tillbaka i lägenheten, men jag är hyper som fan! nu är kvällen osäker, vet inte vad som händer men, jag måste hitta på något o äta iaf! Morgon dagen kommer nog bli rolig eller övermorgon, träningsverk... Men vi hörs i morgon om jag kommer ihåg! Godnatt!

Work

Tisdag igen då! Morgonen började med att slänga sig i lite kläder sedan göra klart för att åka till jobbet! Dagen har jag spenderat inne hela dagen, Varmt och skönt! hur skönt som helst och har varit på grymt bra humör hela dagen! Hörs!


you are always in my mind, day and night!

Tjenare tjenare! Dagen började ganska bra om jag får säga så!, drog till jobbet och chillade där ganska mycket, fanns ju inte direkt något att göra. efter jobbet så blev det att dra till lägenheten och vänta på Joel.. meeen så fick jag åka och hämta honom hemma i Ölmetorp då han inte hade någon skjus. direkt till affären o sedan till gymmet för att träna, så nu är allt nästan klart inför i morgon till jobbet! laga mat, duscha sen sova! Hörs!


Dreams

tjenare! i morgon så är det måndag och det är ett antal som ska vara hemma för att de är lediga men inte jag. jag ska jobba i morgon och sedan efter det så ska jag förmodligen till gymmet sen vet jag inte vad som händer, om jag orkar vill säga.. Helgen har varit underbar! nu ska jag snart sova så jag orkar upp i morgon, hör av er om det är något! peace out.

wooot

klockan är mycket och sen har man en sovmorgon till 11:50 i morgon! skönt om man viste vad man skulle göra. annars så har dagen varit lugnt inge jobbigt direkt. plugga lite nu? kanske och i morgon då! godnatt!
inte snyggaste bilden men!

RSS 2.0