A simple smile can get people in confusion

Började med en riktigt skön dusch i morse. Sen bar det av mot jobbet igen. Det har varit riktigt lugnt faktiskt skruva ihop två stolar och satte ihop lite moduler som jag påbörjat! slutade klockan tre idag riktigt soft. Nu blir det nog Bada vid Duve med Hannah sen vet jag inte. hörs senare kanske! En till väldigt bra lått, dock väldigt konstig video! Timbuktu- Dödsdansen
Värmen är här. GILLA!

Driver du

Seg som vanlig när det gäller att gå upp på morgonen, när man inte kunnat sova.. p.g.a något? Åkte till jobbet och träffade arbetskamraterna fick något annat att tänka på. Trivs riktigt bra där sjuk humor har de också. Synd att det är sista veckan där bara. Nu vet jag inte vad som händer, så jävla sjuk varm ute och det gillar vi! Ojdå happy face! http://www.youtube.com/watch?v=dvgzUqmaSWg Grymaste låten! 
Det är en gammal bild men, What the Hell!
Give it a smile, it´s your hoppe!

jag vet att du hör

Åkte upp en stund och pratade med Johanna som skulle åka tåg till stockholm för att sedan åka buss till flyggplatsen och sova, tills hennes plan till Finland kommer. ha det bra! Åkte sen hem till Hannah och tog en sväng med hennes hund runt massa små öar och det var riktigt fint! Efter det så blev det Duve badet, OTROLIGT skönt var det, iaf efter en dags jobb! Beställde sedan hemkörning av pizza, ännu bättre! Testade också att ligga på en spikmatta. kan inte stava till det riktiga namnet på den. och mycket annat också för den delen! Nu blir det att sova och hoppas på ett bra väder i morgon också!  Petter- Längesen. Chill låt! 
SOMMAR VA FAEN! måste åka ditt snart, vattnar i munnen ganska mycket!
Meen jag tar lite saft under tiden.
Vi hörs!

Dont give up

Sommar för fan! Dagen har bjudit på mycket olika saker. började med att gå upp kl 06:00 för att sedan ha en körning med körskolan 07:20 så jag vet inte riktigt varför jag gick upp så tidigt. Efter körningen så blev jag skjusad till jobbet. börja med att bygga ett tak till eleverna som jobbar tar examen.  Så efter jobbet så skulle jag gå hem, men jag kan ju säga att det var varmt! så drog till duve badet där Hannah var med några kompisar, följde sedan med henne hem och chillade som ni ser i tidigare inlägg. Tog ett dopp i sjön där också med hunden, riktigt skönt! När vi skulle gå hem så gjorde jag mig illa, mitt eget fel så dum som man är. Blev iaf att kolla på film efter riktigt goda jordgubbar! Tack, finns inte ord. 
There are moments when it is hard
And then there are moments when it right.
You just try to make it work.

glider runt

Yttligare en arbetsdag avklarad, inne på tredje veckan. Firade det med att, efter jobbet, åka ner och bada lite. Alltid lika skönt. Nu bir det chill framför datorn med Hannah en stund.
harebra

joy

Här på morgonen så har jag och Hannah varit ute och fotat lite, kanske att vi i framtiden fixar ihop en utställning tillsammans. Måste bara inskaffa mig en egen kamera först, kanske lägger sommarjobbs pengar på en om jag har så det räcker. Håller tummarna. 

hannah gästbloggar

Hej alla glada! Nu är de så att jag tänkte gästblogga lite åt Erik här medans han...sitter brevid. Här ute i Österåker händer det inte så mycket. Kollar igenom gamla bilder och snackar gamla goda tider. Här finns inte mycket mer att säga. Glad midsommar!
http://haannahp.blogg.se/

really good

Idag är det Midsommar då, ska bli riktigt roligt, en otroligt fin vän ska med mig hem och fira. Hoppas bara att det blir något så där bra väder. Annars vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på men det visar sig alltid.
Let it lose,
Let it fall,
Then just catch it.

Another step to

Precis som jag trodde så blev det en riktigt lugn dag på jobbet. Dock så regnade de så mycket så att vi blev hämtade av Angerlöv vid lägenheten. Smörgåstårtan satt riktigt bra till frukosten. Efter vi slutat så gick vi och tog ut pengar och sedan till lägenheten där jag sedan efter bara tjugo minuter jag blev hämtad av körskolan för lite repetion på körningen. Fick nya tider till teoriprov och uppkörning. Blev så grymt trött efter jag kommit hem från körningen så jag somnade i soffan och har nu sovit nästan 2 timmar, tror jag lägger mig igen. Annars så blir det bara att chilla i dag det är ju midsommar i morgon!  Ta det lugnt så hörs vi!

The feeling

Dagen bjöd på en riktigt seg morgon när man vaknade 05:15 och bara fyra timmars sömn. Drog mig ner mot köket och tog någon macka för första gången. Sedan kom bror min och hämtade mig vid sex och sedan bar det av in mot lägenheten där jag hittade Joel sovandes som en stock och han pratade så klart i sömnen. Vid åtta åkte vi mot jobbet för att se vad man skulle göra. Vi byggde nya modeler av ett innertak, sedan skulle vi göra en till fast spegelvänd och det gick ju inte så jätte bra kanske, många finna ord iaf. När man kommit hem så va man med sommargranen Johannes som jag inte träffat på ett år p.g.a att han har pluggat utomlands i ett år. riktigt bra gjort om jag säger så.
Funderar stark på att kanske försöka sova ganska snart så man orkar med morgondagen, som inte kanske kommer bli så jätte jobbig, ska ju få smörgåstårta som är så sjuk gott! Slutar förmodligen ganska tidigt om jag har tur.
Remember what you once had,
Remember the good ,
Erase the sad,
Just give it a Chance.

Immortal

Det började ju som ett helvete. känns riktigt jobbigt nu, vet inte vad man ska göra.
Men det blev bättre när man kommit hem. Har vart med Andreas, lärde honom att göra Salto på mattan. riktigt imponerande insats av honom att våga dock så hoppade han sönder den.. sen blev det lite spelande, det var ett tag sen men det var kul. Imorgon så blir det att gå upp 05:15 för att börja jobba igen i stan, får skjus av min bror som ändå ska in till stan då. längtar så klart efter att få tjäna lite pengar till bil o så klart räkningar.. Hoppas bara hoppas.

Stonger than you know

Har inte kunnat sova och vet inte hur dagen kommer sluta, men hoppas på något posivivt slut iaf. Åker mot Eskilstuna om två timmar förmodligen, känns något så där. Blir att plugga i bilen.
Missar en otroligt roligt träning på 5 timmar idag men hoppas på någon mer!



One more

Andra veckan på jobbet, det funkar riktigt bra, utom att jag var riktigt trött fram till lunchen.
är nu hemma och ska träffa en kompis, sen bli det plugga tills i morgon! hoppas det går bra.

äntligen

Hej och välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0