up or down?

Klockan var typ sådär en halv 3 eller något när jag började vandra ner mot tunnelbannan, från Kista till T-centralen, det var mycket tänkande och lite smått panik hade jag, men som tur var så fick jag hjälp av Hannah och ludvig lite. tog mig till tåget och hittade ett tåg som gick 16:10 från Stockholm! med det tåget så åkte jag hem till Katrineholm där jag sedan stressade ner till Gymnastiken och tränade i 1,5 timmar typ. Satte Wallflip också! skönt! Nu har jag duschat och ska göra mat för har inte ätit sen två typ. Peace out.

That´s the question.

Escape me- Tiësto

Sitter på jobbet, och tar det lugnt och villar, hoppas man slipper bli as sjuk, känner mig lite bättre nu men kan komma tillbaka. Gick iaf ut och målade i morse så det blev klart, men nu sitter jag inne och väntar på Jonas som också är sjuk, men han är nog lite värre än jag är för ha har inte gått upp är. Idag så ska jag leta mig ner till ett tåg och se hur fan man ska ta sig hem. Är inte så duktigt på det där med att åka tåg. Men får väl se vart man landar.

Lång power nap

Hejsan alla! Idag har det varit en riktigt seg dag, Ont i halsen och magen, plus att jag mått illa som fan, Så gick och la mig vid fyra och har precis vaknat! nu har jag bara ont i halsen och magen men mår inte illa, skönt! Men undrar hur natten kommer bli när man sovit till nu, komer nog ta ett tag innan man somnar.. Annars i dag så har det gått bra, Skyliften fick vi igång, var bara 2:30 kabeln som var trasig... Onödigt fel som man inte tänker på i första taget. lagat lite små saker inget märkvärdigt, men nu är vi iaf klara i Huddinge! Kista nästa.


sova!

Har tagit en dusch, handlat mat och ätit, har surfat på datorn lite och chattat med med massa, men nu har jag lagt mig i sängen och ska väl försöka sova och så blir det jobba i morgon igen, hoppas det inte är för segt i morgon som det var i morse. men det ska det nog inte vara om jag somnar nu! Godnatt!

Tidvis

Åter igen sitter jag i bilen på väg hem från jobbet! eller till kista där vi sover. Annars så har dagen gått bra, har varit sjukt trött bara, va ganska seg i början, men det ända som va dåligt var att batteriet till skyliften dog när vi hade en lite sak kvar att göra sen skulle man ha varit klart på det jobbet, typiskt. mne det får man ta och fixa i morgon halv fem på morgonen! Hörs ikväll!
Never letting go!

Fint fint

Sitter i bilen i Stockholmoch sitter fast i en kö P.g.a en trafik olycka. Är ganska trött och skulle vara skönt att sova lite. men det får bli ikväll när man jobbat klart. Det ända man hör på radion är on olyckan som hänt och det är ju klart det är där man står också. Det känns som den här kylan börjar komma tillbaka, så sjukt tråkigt! Hörs ikväll!

päron

Träningen gick riktigt bra idag! fick lite bilder också. Imorgon så ska jag till Stockholm igen då för att jobba. lite segt men blir säker bra, åker från stan 04:30 imorgon! Så åkte hem efter träningen och packade om väskan sedan väntade jag och Hannah på att pappa kunde skjusa in oss igen. När man äntligen åkte så var klockan mycket, inte kul. Följde Hannah hem sen gick jag till lägenheten och nu sitter jag och gör inget, tråkigt. 

Mer än gärna

Söndag igen då. Det har tydligen regnat och åskat som bara den i natt men jag har inte hört något. Lite roligt när alla säger att de aldrig varit med om något sådant och jag sover som fan och märker inget!
Klockan tre är det träning och jag ät taggad som fan! Efter träningen ska jag åka hem och packa lite saker sen får pappa skjusa in mig till stan igen, för i morgon ska jag åka tillbaka till Stockholm och jobba, fast nu är det igenom skolan, men kommer bli roligt! Så ska ta med mig en säng, och massa skit! senare i kväll vet jag inte riktigt vad som händer men hoppas på att det blir något bra!

Happy

Har haft en underbar dag! finns inget att klaga på! God mat, trevligt sällskap, fint! Skrattat åt Björn Gustaffson! 
Imorgon är det träning igen! kommer säkert få träningsverk igen. men roligt ändå!
(Y)

In Marmorbyn

vaknade 10:30 typ och satte på en film och hämtade lite frukost och chillade framför tv:n. Har nu kommit hem till Johanna och väntar på att hon ska bli klar, sen bär det av mot stan. Blev en sväng till marmorbyn inatt för att hämta johannas Iphone laddare så vi kunde ladda våra mobiler! sen blev det att sova när man kom hem. hörs senare!

sanningen

Är med Johanna och har precis kollat på Crank och nu rullar det en film på tv:n medans vi kollar på våra Mac:s.
Upptänkte också att jag har glömt min Iphone laddare i lägenheten kommer förmodligen vara utan mobil tills jag får min laddare.. Annars idag så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt!
Jag har också provat ut mina student kläder! en Mössa, Ziperall, halsband, megafon, Armband och så är det några saker till mössan men vet inte riktigt vad det är, men det är säkert bra!

beror på

Har varit till skolan och kollat lite, inge specielt att göra.. nu sitter man i lägenheten och cillar, för nästa lextion börjar 13:30 igen ... kul!

dagar kommer och dagar går

Chillar i skolan och ska sedan dra mot lägenheten och sedan blir det Parkour! Har varit en riktigt chill dag idag i skolan och inge jobbigt so far! hoppas på att kunna uppdatera med lite bilder också!

Träning

Sitter nu i lägenheten och leker med min Macbook och inte så mycket mer! Har precis duschat efter min första träning på gymnastiken, sen et tag iaf! har ont i nacken och benet, men sånt man får leva med! nu ska jag bara ta det lugnt tror jag.

Macbook Pro

Första dagen i skolan och vi har fått våran dator! riktigt roligt kan jag säga! Idag är det också min första träning på gymnastiken igen! kommer bli roligt tror jag. Annars så är det lan i lägenheten typ.

Sista dagen!

Var till Gustavsvik idag med Joel, hade riktigt roligt! Käkade på Mc. duger! åkte sedan hem och sedan vidare mot k-Holm ocvh gick på informations möte om datorerna! inge märkvärdigt men bra att veta kanske. Men var några jävla idioter som skulle sitta och ställa massa frågor. kunde dom inte bara hålla käften!! blir så trött ibland...
Det räker med en gång, men upprepas flera gånger. pallar inte..
man kan inte få något om man inte är hundra.

Read between the lines

Tillbaka i österåker och har varit ute och kört lite parkour! blev dock mörkt ganska snabbt så nu är vi hemma igen och chillar, blir väl faktiskt snart att gå och sova om man ska orka med Gustavsvik i morgon! fett kul.
F... T... S...!!!

Waiting

Jag och Joel sitter och gör sista delen på en svensk uppgift.. men den är snart klar, skönt! sedan blir det nog göra det sista på bilen sen ska vi rulla in mot stan för att hämta lite saker i lägenheten. sedan blir det att åka hem till mig för imorgon ska vi förmodligen åka till Gustavsvik! Chill out!

Nice dag!

Gårdagen var obeskrivligt rolig! Körde upp till Stockholm utan några problem hittade en bra plats för bilen och sen tunelbannan till Kungsträgården. Många som tryckte på, men va ganska roligt när man själv sen tryckte tillbaka så de andra bakom ramlade! Opps. Många bra artister var där iaf! Kommer tillbaka nästa år!
Eric Amarillo
Norlie&Kkv
Programledarna
Det finns många videos men pallar inte lägga upp de på bloggen! kolla min FB ist!

The Voice'11

Snart börjar bilen rulla mot Stockholm för att gå på The Voice med Johanna och Joel! kommer bli grymt! Men först så ska vi hitta dit. Vi har en GPS som tur är! Det finns två platser kvar i bilen!

Time, hearth, tears.

sekunder blev till minuter, minuter blev till timmar, timmar blev till dagar, dagar blev till veckor, veckor blev till månader! jag slår ihop, tackar för mig och flygger iväg! Förlåt... tack..
Imorgon drar jag, Johanna och Joel till The Voice! hoppas Berglöv hänger på!! Finns två platser kvar annars! Peace Out!
KeEeEbab KeEpan!

No way

Nu är jag tillbaka efter min sista jobb vecka i stockholm! har gått riktigt bra, men väldigt långa dagar.  Börja 06:45 slutat 19:00. men har haft sjukt roligt! gick upp idag och fluttade lite maskiner innan vi åkte hemåt, så sitter nu io lägenheten i stan och väntar på Carin som va schysst och ville hämta mig. sen vet jag inte vad man ska göra, finns inte så mycket direkt.
Hade ingen aning men nu vet jag, jag vet!

på hemmaplan

Återigen på hemmaplan efter att ha vart i stan på tok för länge. Men dock ska jag bara hämta lite nya kläder och packa för att imorgon bege mig emot Stockholm igen för yttligare en arbetsvecka. Känns rätt tungt. I väntan på att man far snart ska komma hem för att kunna skjussa in mig till stan så sitter jag och äter Skittles, världens godaste godis, enligt min smak.

Hos Hannah

Har varit på Be the one med Hannah, sedan tillbaka till hennes place. Har varit och handlat lite, chill. hon lagar knyten och det går bra, tror jag. får se vad kvällen bjuder på! Chill out!
peace out!

down town

Nu är jag hos Hannah och ikväll ska vi ner till stadsparken med några vänner och kolla på utebion! Yesyes.

går sönder mer och mer

Har nu kommit tillbaka till k-Holm och väntar nu på bussen hem. Har jobbat min andra vecka nu och det går bra! Från morgon till kväll ingen vila typ, vakna börja jobba, sluta jobba gå och sova. Har ingen aning om vad man ska göra ikväll, finns inte mycket att göra. ses senare alla pålitliga!
Hörs...
skulle inte tro det..

just say ...

Åkte in till stan igår och träffade Berglöv och Blomhad och Cissi. Hade väldigt roligt på stan. gick iväg och träfade Emelie, lisa och jocke en stund, sen tillbaka till de andra, Berglöv och Cissi dror typ ganska fort, så jag och Johan gick på donken, sen letade vi efter hans tjej. Och de skulle äta pizza, säger ju bara ojojoj. Idag vet jag inte vad som händer riktigt.. ingenting typ. ska väl åka in till stan snart och göra allt klart tills i morgon. sen på Måndag morgon så drar jag mot Stockholm 05:30! vi hörs kanske senare eller på torsdag!
...

Brother

ny vaken och yr, helt svart framför ögonen, om man fortfarande blundar så! på kläd och hungrig. ska ner o ta en macka o dricka till det. dagen kommer inte bli rolig.. But what the hell! It´s Life. ska beställa ljud i dag kanske om min bror vill komma ner och hjälpa mig!

but im not

Hela dagen har varit skit typ. Ända som varit kul va när jag åkte in till stan för att hämta en kompis, så har näst intill kommit hem. Sitter vid datorn och bara glor, finns inget att säga, inget att göra, drar mig bort nu.
Lögner är något som folk försöker glöma o göma. men inget går o dölja när det står vid din port och knackar på din dör.
Words,, Words...


One fail

ber om ursäkt för mitt uppehåll från bloggandet! Har varit i Stockholm och jobbat sen måndags och kom hem onsdag nu. Direkt när ajg kom hem så skrev jag på papprena och bilen var min! Tog bilen till Joel och sov kvar där tills idag. Så i dag har jag och Joel tvättat min bil utvändigt och så har vi satt i en sterio, tog ett tag tills vi kom på hur ma skulle göra sen funkade det bra. Åkte in till stan och hämtade Hannah och åkte sedan hem till Joel igen och badade, sjukt varmt och skönt! Åkte med båten till en ö sen och chillade, varmt och gött! skjusade sedan hem Hannah och jag åkte hem till österåker. nu ska jag sluta uggla framför min dator och gå och försöka sova lite.. Hörs!
de där orden..

feeling

Det händer inte så mycket här i stan då Erik är uppe i Stockhom och jobbar och sliter. Men duktig är han. De senaste jag hörde var att han har börjat väldigt tidigt på mornarna och slutat väldigt sent. Tappert. Men jag tänkte också att under de veckor som han kommer jobba så kanske jag slänger in ett eller annat inlägg här på bloggen för att hålla den igång. Hjälpsam vän.

RSS 2.0