Tankar

Jobbat hela dagen men efter lunch idag så släppte tröttheten och lite annat!
Ligger nu i sängen och ska sova.
Imorgon är det sista dagen för denna vecka och då ska jag hem! Dock vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer.
Aja, godnatt!


Måste veta

Tja!
Det är skönt att ha ett jobb men då vill man också ha en god natts sömn och varmt och skönt! Inte sova 4 timmer för att resten ligger du och fryser och mår piss! Längtar till något nytt..
Imorgon så får jag iaf komma hem, dock vet jag inte vad jag ska göra då men ändå! Allt jag vet är att jag längtar ihjäl mig tills på lördag! Då jag ska få vara med min älskling och då har vi också 8 underbara månader! <3
Men tills dess så får man pina sig igenom dagarna!

Det är alltid skönt att veta saker och hur det ligger till annars kan det bara bli fel.. Alla måste tänka en gång mer än en gång för lite!


Time for changes!

Hejsan!
Jag älskar mitt liv och allt som det har erbjudit mig. Man ska ta vara på det bra som finns i ens liv och göra sig av med de som är mindre bra! Det måste jag lära mig nu. För jag har verkligen allt jag kan önska mig egentligen!
Jag har ett grymt jobb, riktigt bra arbetskamrater. En underbar pappa och min bror som finns där för mig! Men det som jag verkligen uppskattar i mitt liv just nu är den som får mig att leva ett extra bra liv! Det är min obeskrivligt finna flickvän! Hannah Evelina Pettersson är den som jag älskar mest utöver allt annat! <3 jag kan göra allt för henne, hon är grym på alla sätt.
Hon hjälper mig när jag är nere, när jag är ensam, när jag behöver värme hon är jämt där.. Hon är i mitt hjärta, dygnet runt tjugofyra sju! Och ger mig kärlek <3
Hon ska veta att allt jag gör är för henne, för allt hon är.. Det är det jag älskar! Hon är sig själv och ingen annan och det ser jag tydligt, ända sen första gången jag såg henne.
Hon är den där tjejen som har stulit mitt hjärta, hon tog mig med storm och det är jag evigt tacksam för! Tack <3
Jag älskar dig Hannah <3


mina senaste dagar

Jag och min älskade på Öland ♥
Hej. Nu ligger jag i sängen hemma hos Hannah och kollar på en film. Jag har haft sån tur att få tillbringa hela helgen tillsammans med henne, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Idag och igår så har vi vart på kajrocken tillsammans med våra vänner och kollat på bamden. Inte riktigt min musiksmak, men det var kul ändå. Ha det bra!

RSS 2.0